Lexus lanseaza masina perfecta pentru gameri. FOTO

Lexus lanseaza masina perfecta pentru gameri. FOTO
  • Este un IS 350 F Sport la baza
  • Calculator de gaming facut la comanda
  • Rezultatul final a fost votat de peste 550.000 de utilizatori Twitch
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a colaborat cu platforma de streaming Twitch pentru a dezvolta masina perfecta pentru gameri. Este bazata pe un IS 350 F Sport.

In afara de faptul ca a blocat o lume intreaga, pandemia de coronavirus a facut si cateva lucruri bune. Spre exemplu, a ajutat la cresterea popularitatii industriei de gaming si a platformelor de streaming live.

Lexus Gamers' IS

Twitch este o astfel de platforma, detinuta de gigantul american Amazon. In timpul pandemiei, numarul utilizatorilor a crescut considerabil, printre acestia numarandu-se chiar si persoane foarte cunoscute. De la fotbalisti la piloti de Formula 1.

Popularitatea Twitch le-a atras atentia si jucatorilor din industria auto, iar anul trecut Honda chiar a lansat noua generatie Civic prin intermediul serviciului de streaming live.

Lexus Gamers' IS

Lexus Gamers' IS

Acum, Lexus a colaborat cu Twitch pentru a dezvolta masina perfecta pentru gameri. Nu mai putin de 554.000 de utilizatori au votat modificarile, iar expertii companiei SCPS s-au asigurat ca acest proiect sa devina realitate.

Masina este de fapt un Lexus IS 350 F Sport. Grafica exterioara a fost votata de 48% din utilizatorii Twitch, iar tema Neon Tokyo de la interior a fost aleasa de peste 55% dintre utilizatori.

Lexus Gamers' IS

Cireasa de pe tort este fara indoiala unitatea de gaming cu procesor AMD si placa video GeForce. Calculatorul a fost facut la comanda si a fost instalat in portbagaj, intr-o carcasa special dezvoltata.

Nu lipsesc LED-urile programabile sau un dispozitiv cu gheata carbonica.

Lexus Gamers' IS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Lexus Gamers' IS
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2021