Lotus mexican - Mastretta MXT 2011

Lotus mexican - Mastretta MXT 2011
Mexicanii de la Mastretta au adus la Salonul Auto de la Paris ultima lor creatie in varianta de serie. Este vorba de modelul MXT, o masina sport cu 2 locuri si motor central, care seamana cu Lotus. Productia de anul viitor va numara 150 de exemplare, dar fabricantul doreste sa faca 500 de masini anual.
Distribuie pe Facebook

Mastretta este o companie specializata pe kit-cars, adica masini de competitie usoare, cu motoare puternice. Iata ca acum vor sa intre si pe piata masinilor performante cu MXT. Acesta este un model anuntat mai demult, dar care acum este dezvaluit in varianta finala, ce va fi pusa la vanzare incepand cu 2011.

Lotus mexican - Mastretta MXT 2011

MXT are un motor central de 2 litri turbo Ford Duratec ce produce 250 cp si 340 Nm. Dar cum masinuta mexicana nu depaseste 900 de kg, 250 de cai putere inseamna mult. Destul cat sa accelereze de la 0 la 100 km/h in sub 5 secunde si sa aiba o viteza maxima de aproape 250 de km/h.

Lotus mexican - Mastretta MXT 2011

Mastretta MXT va avea destul de multe optiuni de confort, printre care se numara si navigatia si interiorul de piele. Despre pret insa producatorul din Mexic nu a precizat nimic, acesta urmand a fi publicat anul viitor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mastretta MXT
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2010