Lumea a facut coada la usa showroom-ului sa-l admire. El este unicul RS Q8 vopsit in Java Green

  • Motor V8 twin-turbo
  • Nuanta se numeste Java Green
  • Costa 3.800 de euro in Germania
Distribuie pe Facebook

Acest Audi RS Q8, finisat in nuanta Java Green, a fost expus recent la showroom-ul brand-ului german din Dresda. Pe langa culoarea speciala, SUV-ul are o lista cuprinzatoare de dotari optionale.

Noul Audi RS Q8 este unul dintre cele mai puternice si rapide SUV-uri pe care banii le pot cumpara in acest moment. Pana la urma, nu este SUV mai rapid decat el pe legendarul Nurburgring Nordschleife.

Audi RS Q8 in Java Green

Echipat cu un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, modelul din Ingolstadt dispune de 600 CP si 800 Nm cuplu, livrati ambelor punti prin intermediul unei transmisii automate.

Dar SUV-ul german intoarce toate capetele chiar si fara ca cel de la volan sa apese butonul de pornire a motorului. Mai ales daca arata ca si cel din imaginile alaturate.

Audi RS Q8 in Java Green

Audi RS Q8 in Java Green

Proprietarul acestui exemplar, expus recent la reprezentanta Audi din Dresda, Germania, nu s-a uitat la bani cand si-a configurat noua masina. Spunem asta pentru ca l-a echipat cu unele dintre cele mai scumpe dotari disponibile, inclusiv cu jante de 23 de inch si cu pachetul Carbon Optic.

Audi RS Q8 in Java Green

Acesta din urma aduce mai multe elemente din fibra de carbon cum ar fi grila fata, trim-uri pentru barele de protectie sau capacele oglinzilor exterioare.

Audi RS Q8 in Java Green

Cat despre culoarea exterioara, omul nostru a platit 3.800 de euro pentru a-si vopsi masina in Java Green Metallic, o nuanta inclusa in catalogul Exclusive de la Audi.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi RS Q8 in Java Green
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2020