Macheta noului Volvo S90 se intoarce in sapte fotografii proaspete

Macheta noului Volvo S90 se intoarce in sapte fotografii proaspete
  • Macheta noului Volvo V90 revine pe internet
  • Break-ul suedez promite un design modern, a la XC90
  • De la acelasi XC90 provine si gama de motorizari
Distribuie pe Facebook

Iar surprizele nu se opresc aici, reproducerea la scara redusa a viitorului automobil suedez adopta o nuanta deschisa la nivelul exteriorului, pentru a scoate si mai bine in evidenta linii, respectiv formele caroseriei.

Machetele "pierdute" recent in China continua sa le dea batai de cap celor de la Volvo. Daca in trecut a fost nevoita sa se digere aparitia pe internet a mai multor fotografii ale mult anticipatului S90, compania suedeze are de-aceasta data de-a face cu o expunere a break-ului V90.

Proiectat pentru a concura impotriva modelelor Audi A6 Avant, BMW Seria 5 Touring, dar si Mercedes E-Class T-Modell, automobilul cu pricina se remarca printr-un design exterior modern, inspirat intr-o proportie covarsitoare de proaspat lansatul XC90 Mk. II.

Sau cel putin asta reiese din imaginile ce surprind reproducerea la scara redusa a viitorului break de clasa medie de la Volvo. Break care, conform mai multor zvonuri si surse de incredere, ar trebui sa ajunga in showroom-uri chiar in cursul anului 2016.

Volvo V90 - Macheta nouaVolvo V90 - Macheta noua

Volvo V90 - Macheta noua

Cu o grila frontala impunatoare, pozitionala la un unghi de aproape 90 de grade, plus un set de faruri alungite, ce ascund LED-uri trasate sub forma literei T, dar si alaturi de o capota bombata a motorului, aripi laterale proeminente sau stopuri supradimensionate.

Nici de aceasta data nu avem prea mult noroc atunci cand vine vorba despre fotografii care sa surprinda departamentul interior, drept pentru care tinem sa reamintim de certitudinea ca inclusiv cabina noului V90 va fi influentata de proaspat lansatul XC90 Mk. II.

La fel se va intampla, de asemenea, si cu gama de motorizari, cei care vor opta pentru serviciile viitorului break suedez de clasa medie in dauna modelelor Audi A6 Avant, BMW Seria 5 Touring, dar si Mercedes E-Class T-Modell urmand a avea la dispozitie...

... exact, ai citit / vazut bine, exclusiv propulsoare supraalimentate - atat pe benzina, cat si pe motorina, cu capacitati cilindrice de doi litri si puteri maxime cuprinse intre 190 si 400 CP.

Volvo V90 - Macheta noua

Volvo V90 - Macheta noua

Volvo V90 - Macheta noua\

Sursa Foto: CarNewsChina

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volvo V90 - Macheta noua
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2015