Mai mult spatiu si un plus de eleganta. Asa este caracterizat interiorului Skodei Octavia facelift

Mai mult spatiu si un plus de eleganta. Asa este caracterizat interiorului Skodei Octavia facelift
  • Skoda a publicat mai multe fotografii cu interiorul noii Octavia facelift
  • Acesta a fost revizuit si propune materiale de calitate superioara si tehnologie de ultima ora
  • Piesa centrala este reprezentata de noul sistem de infotainment
Distribuie pe Facebook

Constructorul ceh de automobile a publicat mai multe fotografii si informatii oficiale despre interiorul versiunii facelift a modelului Octavia. Pe langa tehnologia de ultima ora, compacta cehilor vine cu un spatiu interior generos si cu mai multe imbunatatiri care ii dau o nota de eleganta.

Dupa comentariile acide care au vizat exteriorul Skodei Octavia facelift, constructorul ceh de automobile a publicat recent un alt set de fotografii in care explica in detaliu interiorul noii compacte.

Interiorul Skodei Octavia facelift

In primul rand, acesta este mai spatios decat cel al modelului pe care il inlocuieste, si propune mai mult spatiu la genunchi in partea din spate (73 de milimetri), si un volum al portbagajului de 590 de litri (1580 cu bancheta rabatata) in cazul versiunii hatchback. Asa cum era de asteptat, in cazul kombi-ului, portbagajul isi mareste volumul la 610 litri si 1740 cu scaunele din spate rabatate.
Asa cum spuneam si in articolele trecute, habitaclul a fost revizuit, si impresioneaza acum printr-o consola centrala mai aerisita, multumita eliminarii majoritatii butoanelor, intrumentarul de bord a primit un nou design, iar materialele folosite per total sunt mai calitative.
Interiorul Skodei Octavia facelift
In functie de nivelurile de dotare alese, clientii vor avea la dispozitie mai multe noutati printre care lumina ambientala cu 10 optiuni de culoare, ca dotare standard, noul design al suportul de sticle din consola centrala care face acum posibila deschiderea recipientelor cu o singura mana, o lanterna LED montata in portbagajul versiunii Kombi, masute pliabile montate pe spatele scaunelor din fata, volanul incalzit si nu in ultimul rand 3 chei personalizate.
O imbunatatire majora este reprezentata de noul sistem de infotainment care poate fi configurat impreuna cu sistemele audio Swing sau Bolero, dar si cu cele de navigatie Amundsen si Columbus.
Interiorul Skodei Octavia facelift
Primul sistem audio vine cu conectivitate extinsa, reprezentata de platforma SmartLink+, compatibila la randul sau cu aplicatiile MirrorLink, Apple CarPlay sau Android Auto. Cel de-al doilea sistem se adreseaza nivelurilor de dotare superioare si propune un display touch-screen de 8.0 inch cu senzori de proximitate, cu ajutorul carora functiile sistemului de infotainment vor putea fi actionate prin simpla apropiere a degetului de ecran.
Interiorul Skodei Octavia facelift
Din tehnologiile caracteristice secolului 21 nu putea sa lipseasca internetul, care va fi disponibil prin intermediul celor doua sisteme de navigatie. Amintim aici posibilitatea de creeare a unui hotspot Wi-Fi, sau contracost, la dotarea compactei cu un modul LTE care ofera internet de mare viteza.
Interiorul Skodei Octavia facelift
Lista de optionale este una cuprinzatoare si include pentru nivelurile de dotare superioare, sistemul Phonebox, cu ajutorul caruia smartphone-ul este incarcat wireless si este conectat automat la antena masinii, sistemul audio de inalta performanta CANTON cu 8 difuzoare, inclusiv un subwoofer in portbagaj si o incinta centrala in bord, dar si port-uri USB montate in spate.
Interiorul Skodei Octavia facelift
Noua Skoda Octavia facelift poate fi comandata incepand cu sfarsitul acestui an, iar primele exemplare vor ajunge la clienti in prima parte a lui 2017.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Interiorul Skodei Octavia facelift
mai multe