Mai putin iute si mai mult furios. Sau ce se intampla cand italienii se pun pe scos camionete

Mai putin iute si mai mult furios. Sau ce se intampla cand italienii se pun pe scos camionete
  • Fiat a lansat in Brazilia un Toro Freedom Flex 2.4
  • Camioneta italiana ofera un 2.4 capabil sa ruleze si pe etanol
  • Viitorii clienti vor putea opta si pentru o editie Black Jack
Distribuie pe Facebook

Desfasurata in perioada 8 - 20 noiembrie, editia din acest an a Salonului Auto de la Sao Paulo se poate lauda cu gazduirea unuia dintre putinele pick-up-uri iesite din mana de... italian.

Vorbim, mai exact, despre noul Fiat Toro Freedom Flex 2.4, o camioneta care, asa cum o sugereaza si denumirea sa, gazduieste o unitate de 2.4 litri capabila sa se deplaseze inclusiv cu ajutorul etanolului.

Caracterizata de valori maxime precum 186 de cai putere si 244 de Newton-Metri, motorizarea cu pricina este disponibila in mod optional alaturi de un sistem Start & Stop, care se traduce printr-un consum cu pana la 20% mai mic in conditii de trafic intens.

Fiat Toro Freedom Flex 2.4Fiat Toro Freedom Flex 2.4

Genul de automobil care incearca sa fie bun la toate, acelasi pick-up italian se mai lauda si cu o functie sport, dezvoltata pentru un plus de agilitate, respectiv o doza extra de performanta - orice ar insemna asta.

In ceea ce priveste lista cu dotari disponibile, printre echipamentele pe care Fiat le ofera in cazul noului Toro Freedom Flex 2.4 se numara si un set de jante pe 16 inch, padele pentru schimbarea vitezelor, volan imbracat in piele, dar si monitorizare a presiunii din anvelope.

Tot cu ocazia evenimentului aflat in plina desfasurare in capitala Braziliei, italienii mai prezinta si editia speciala Black Jack a... camionetei despre care am discutat in randurile anterioare, bineinteles.

Asadar, mai adauga la toate elementele de mai sus si lumini de zi cu tehnologie LED, jante pe 17 inch cu design in cinci spite duble, scaune imbracate partial in piele si accente de negru care inlocuiesc cromul atat la nivel interior, cat si la nivel exterior.

Fiat Toro Freedom Flex 2.4

Fiat Toro Freedom Flex 2.4

Fiat Toro Freedom Flex 2.4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Fiat Toro Freedom Flex 2.4
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Noiembrie 2016