Mai tare decat un Volkswagen Golf? Uite cum arata pe viu noua Skoda Scala

Mai tare decat un Volkswagen Golf? Uite cum arata pe viu noua Skoda Scala
  • Cel mai nou concurent pentru VW Golf vine chiar de la Skoda
  • Modelul Scala este construita insa pe platforma de Polo
  • Clientul are la dispozitie motoare cu pana la 150 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Propulsia compactei de origine ceha va fi asigurata de o gama variata de motorizari, cu capacitati cilindrice de pana la 1.6 litri, plus puteri maxime care variaza intre doar 90 si nu mai putin de 150 CP.

Zilele in care puteai da buzna in showroom-ul Skoda si comanda o noua masina Rapid sunt pe cale sa ia sfarsit, compania ceha prezentand la sfarsitul saptamanii trecute un succesor al modelului (re)lansat pe piata in cursul anului 2012.

Cunoscut sub numele de Scala, viitorul automobil de clasa compacta din Mlada Boleslav este construit pe aceeasi platforma MQB A0 precum actualul Volkswagen Polo, dar masoara cu peste 300 de milimetri mai mult in lungime.

Totodata, noua masina a cehilor de la Skoda vine cu un ampatament cu 12 mm mai generos comparativ cu modelul Golf - impotriva caruia isi si propune sa concureze de altfel, in timp ce portbagajul este cel mai incapator din segment.

Sub capota, propulsia viitoarei compactei din Mlada Boleslav va fi asigurata de diferite unitati turbo pe benzina si motorina, cu trei sau patru cilindri in linie, capacitati de pana la 1.6 litri si puteri maxime care nu depasesc 150 CP.

Dupa cum precizam inclusiv la momentul prezentarii sale oficiale, noua Scala va fi comercializata de cehii de la Skoda chiar si intr-o varianta pe gaz natural comprimat (CNG), al carei propulsor 1.0 G-TEC dezvolta undeva in jurul a 90 CP.

In ceea ce priveste departamentul estetic, viitorul automobil de clasa compacta din Mlada Boleslav mizeaza pe un exterior angular in stilul conceptului Vision RS, in timp ce interiorul adopta un aspect minimalist la nivelul bordului.

Asemeni concurentilor directi, noua Skoda Scala va fi oferita de compania ceha alaturi de o gama variata de tehnologii, printre care si faruri Full-LED, scaune spate incalzite, ceasuri digitale sau anumite sisteme de siguranta activa de ultima ora.

Skoda Scala - Poze reale

Skoda Scala - Poze reale

Skoda Scala - Poze reale

Skoda Scala - Poze reale

Skoda Scala - Poze reale

Skoda Scala - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Skoda Scala - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2018