Maserati Kuba Concept - Acum ori niciodata

Maserati Kuba Concept - Acum ori niciodata
Acest nou proiect semnat de Andrey Trofimchuk nu poate fi descris decat drept un crossover brutal. Tridentul Maserati e si el prezent - un pic mai ascuns, ce-i drept, dar se gaseste pe grila fata. Andrey nu a fost inca sanctionat pentru acest aspect.
Distribuie pe Facebook

Stylingul include faruri imense cu margini cromate, lumini de ceata rotunde, parbriz wraparound, LED-uri pe oglinzile exterioarem geamuri fumurii peste tot, branhii laterale, usi care par rupte la mijloc si un spate dupa care ar suspina orice coupe. Cele doua evacuari ne duc categoric cu gandul la ceva alimentat de combustibil, deci zero electricitate, energie solara si altele.

Maserati Kuba Concept - Acum ori niciodata

Spre deosebire de alti producatori europeni, Maserati nu are trecut in portofoliu niciun SUV de lux sau crossover. Poate aceasta varianta "compacta" ar putea deveni varianta in plus atat de asteptate de public. Masina e propulsata de un motor de 2.3l V6 Alfa Romeo sau acel 4,7l V8 folosit la GranTurismo. Pentru ca tot visam posibile motoare, de ce nu un turbo diesel cu cel putin 400Nm sau un nou 2.5l - 3l pe benzinac, pentru o putere intre 258 cp si 313 cp?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Maserati Kuba Concept
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2009