Maserati le inchide gura carcotasilor. Levante se descurca bine in off-road impotriva unui...cal?!

Maserati le inchide gura carcotasilor. Levante se descurca bine in off-road impotriva unui...cal?!
  • Maserati a pus la cale un test neobisnuit pentru SUV-ul Levante
  • Acesta a concurat impotriva unui cal de curse pe teren accidentat
  • Castigatorul il afli din video-ul de mai jos
Distribuie pe Facebook

Italienii de la Maserati au pus la cale un test putin cam neobisnuit pentru a demonstra capabilitatile noului Levante pe teren accidentat. SUV-ul a avut un adversar la fel de neobisnuit: un cal de curse pe nume Dinnie O.

Dupa ce spaniolii de la Seat si-a pus Leon-ul Cupra ST sa concureze impotriva a 6 caini Husky pe un lac inghetat din Finlanda, a venit randul altui mare constructor de automobile (de la care nu ne prea asteptam) sa isi testeze unul dintre modele impotriva unui animal, de aceasta data un cal de curse.

Cursa Maserati Levante

La volanul Maserati-ului Levante cu propulsorul diesel de 274 de cai putere s-a aflat pilotul Dan Skelton, iar in saua calului Dinnie O, fratele acestuia, Harry Skelton. Campul de batalie ales a fost Cotswolds, o zona din partea central-sudica a Angliei, cunoscuta in special pentru peisajele salbatice, unde cei doi concurenti au putut sa-si arate abilitatile in off-road.

Cursa Maserati Levante

Ambii s-au descurcat de minune, insa in ciuda traseului mai lung si mai dificil (potrivit celor de la Maserati), cei 274 de cai putere ai lui Levante s-au dovedit mai rapizi decat...calul Dinnie O.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Cursa Maserati Levante
mai multe