Masina Anului 2020 in Lume a primit un facelift major. Cum arata in realitate noua versiune

Masina Anului 2020 in Lume a primit un facelift major. Cum arata in realitate noua versiune
  • Masina Anului 2020 in Lume a primit un facelift major
  • Cum arata in realitate noua versiune
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata de o motorizare aspirata cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.8 litri.

Cunoscuta si ca Masina Anului 2020 in Lume, prima generatie a gamei oferite de Kia sub denumirea de Telluride a revenit de curand, pe parcursul zilelor anterioare, in atentia publicului larg. Explicatia: aceasta a primit, recent, un facelift major, noua versiune bucurandu-se inclusiv de o parte frontala redesenata complet.

Kia Telluride Facelift

Kia Telluride Facelift

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior cuprinde, printre altele, si cateva schimbari operate in partea din spate a caroseriei, pe cand interiorul se bucura si de doua display-uri uriase.

Odata ajunsi in cabina, pasagerii noii Kia Telluride Facelift vor mai descoperi si un volan restilizat, asemeni plansei de bord, subtil, seria vestilor bune continuand cu o instalatie audio de la Harman Kardon. Aceeasi Masina a Anului 2020 in Lume a mai primit si cateva optiuni proaspete la nivelul tapiteriei si ornamentelor.

Pe de alta parte, gama de motorizari a scapat complet neatinsa, astfel ca propulsia va fi asigurata in continuare de un V6 aspirat, cu o capacitate cilindrica de 3.8 litri si un total de 291 de cai putere, dupa cate se pare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Kia Telluride Facelift
mai multe