Masina care concureaza cu BMW Seria 3 a primit o noua generatie. Primele imagini oficiale au ajuns mai devreme pe internet

  • Acura pregateste lansarea unei noi generatii a sedanului TLX
  • Masina care concureaza cu BMW Seria 3 a ajuns mai devreme pe internet
  • Prezentarea oficiala va avea loc chiar in cursul zilei de maine
Distribuie pe Facebook

Gama de motorizari va cuprinde inclusiv un V6 turbo capabil sa ofere o putere maxima demna de un V8, potrivit documentelor obtinute de membrii forumului Acurazine.

Lansata pe piata in prima parte a anului 2014, cea mai recenta generatie a masinii vandute sub numele de Acura TLX se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. O dovedesc inclusiv aceste documente obtinute de membrii forumului Acurazine, care surprind urmatoarea iteratie a sedanului ce concureaza cu BMW Seria 3 in aproape toata splendoarea lui.

Acura TLX - Primele poze

Inspirata de superbul concept Type S, dezvelit oficial in urma cu aproape zece luni, respectiva creatie se remarca numaidecat prin caroseria in patru portiere agresiv stilizate, cu un interior la fel de sportiv.

Sub capota, printre motorizarile pe care urmatoarea generatie a masinii vandute sub numele de Acura TLX le va oferi se numara inclusiv V6 turbo capabil sa ofere o putere maxima demna de un V8, potrivit documentelor obtinute de membrii forumului Acurazine. Acelasi sedan ce concureaza cu BMW Seria 3 se va mai putea lauda, de asemenea, chiar si cu un...

Acura TLX - Primele poze

... propulsor de doi litri, cu doar patru cilindri in linie, proiectat insa pentru a livra un set de valori sinonime cu 272 CP si, mult mai important decat atat, undeva in jurul a 379 Nm, daca iti vine sa crezi.

Cea de-a doua generatie a masinii vandute sub numele de Acura TLX va fi disponibila inclusiv intr-o configuratie cu transmisie automata in zece rapoarte si sistem de tractiune integrala in standard. Acestea, dar si multe alte detalii cu privire la sedanul ce concureaza cu BMW Seria 3 vom afla in cursul zilei de maine, atunci cand va avea loc si debutul oficial.

Acura TLX - Primele poze

Acura TLX - Primele poze

Acura TLX - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Acura TLX - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Mai 2020