Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua generatie. Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum

Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua generatie. Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit o noua generatie
  • Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Impresionanta berlina cu alura de fastback va fi disponibila la vanzare chiar pe parcursul lunilor urmatoare, inainte de sfarsitul anului curent.

Lansata pe piata acum mai bine de un deceniu, mai putin cunoscuta gama Kia K7 - oferita de compania sud-coreeana inclusiv sub denumirea de Cadenza - este gata sa devina istorie. Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit, zilele acestea, un succesor pe nume K8.

Noua creatie, programata sa ajunga in showroom-uri pana la finalul lui 2021, iese in evidenta printr-un design complet regandit, cel putin la exterior, acolo unde lista atractiilor principale cuprinde o grila frontala supradimensionata si faruri inguste.

Kia K8 - Primele poze

Seria curiozitatilor continua cu linia alungita a plafonului, in stilul unui fastback, si stopurile angulare unite de o banda iluminata cu LED-uri. Nu lipsesc insa din meniu nici jantele in cinci spite triple, nenumaratele accente metalice sau portbagajul cu eleron incorporat, printre altele.

In clipa de fata, masina pe care Kia are de gand sa o comercializeze sub denumirea de K8, in locul gamei cunoscute publicului sub numele de K7 si Cadenza, ramane un mare mister atat din punctul de vedere al interiorului, cat si al motorizarilor.

Compania sud-coreeana a promis, ce este drept, ca toate aceste detalii si informatii - pe de-o parte, imagini si fotografii oficiale - pe de alta parte, vor ajunge in presa de specialitate pe parcursul perioadei urmatoare de timp. Pe masura ce ne vom apropia de startul vanzarilor.

Kia K8 - Primele poze

Kia K8 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2021