Masina care concureaza cu BMW Seria 5 a primit un facelift major. Uite cum arata versiunea mult imbunatatita

  • Facelift major pentru cea de-a doua generatie a modelului Kia K7
  • Versiunea mult imbunatatita a masinii sud-coreene vine cu un design nou
  • Gama de motorizari include nu mai putin de cinci optiuni diferite
Distribuie pe Facebook

Potrivit primelor informatii oficialii, clientii vor avea la dispozitie cinci versiuni diferite de motorizare.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ trei ani, la inceputul lui 2016, cea de-a doua generatie a modelului Kia K7 (cunoscuta si sub numele de Cadenza) a primit zilele acestea un facelift major.

Versiunea imbunatatita a automobilului care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class prezinta o parte frontala complet restilizata, care aduce un plus vizibil in dreptul sportivitatii.

Numeroase modificari au fost operate si la nivelul partii posterioare a caroseriei, acolo unde elementul principal de atractie il reprezinta o banda cu lumini de tip LED uneste stopurile redesenate.

In cabina, departe de privirile curiosilor, noua Kia K7 Facelift ascunde instrumente de bord digitale, o consola centrala reproiectata de la zero, dar si display urias pentru sistemul de infotaiment.

Conform presei auto din Coreea de Sud, acolo unde versiunea imbunatatita a modelului care concureaza cu A6, Seria 5 si E-Class va fi lansata initial, gama de motorizari va oferi cinci optiuni diferite.

Printre alegerile puse la dispozitia clientilor se va numara, potrivit sursei citate, si un sistem de propulsie hibrid, dar si o unitate diesel cu capacitatea cilindrica de 2.2 litri, imprumutata de la Stinger.

Kia Cadenza Facelift

Kia Cadenza Facelift

Kia Cadenza Facelift

Kia Cadenza Facelift

Kia Cadenza Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Kia Cadenza Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Iunie 2019