Masina care concureaza cu Volkswagen Golf. Cat costa in Romania varianta SPORT

Masina care concureaza cu Volkswagen Golf. Cat costa in Romania varianta SPORT
  • Noua Kia Ceed GT Line porneste in Romania de la 17.778 de euro
  • Versiunea de baza ofera o motorizare 1.0 turbo cu 120 CP
  • Lista cu dotari oferite in standard este extrem de generoasa
Distribuie pe Facebook

Lansata chiar la inceputul acestui an, cea de-a treia generatie a gamei Kia Ceed a primit in cursul lunii trecute o noua versiune de echipare.

Ajunsa de curand si in Romania, optiunea GT Line are un pret de pornire de 17.778 de euro si ofera in cea mai accesibila configuratie o motorizare 1.0 turbo.

Unitatea cu trei cilindri in linie, care lucreaza alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte, livreaza puntii fata undeva in jurul a 120 CP, plus 172 Nm.

Clientii mai pretentiosi au la dispozitie inclusiv un propulsor 1.4 T-GDi de 140 CP, in timp ce fanii motoarelor diesel pot opta pentru un 1.6 cu 115 sau 136 CP.

Totodata, persoanele care opteaza pentru versiunile de motorizare 1.0 T-GDi si 1.6 DSL de 115 CP pot renunta la cutia manuala pentru o unitate de tip DCT.

In ceea ce priveste echiparea standard, noua Kia Ceed GT Line dispune inclusiv in cea mai accesibila varianta de o larga varietate de echipamente si dotari.

Nu lipsesc, de exemplu, jantele din aliaj pe 17 inch, luminile de zi cu tehnologie LED, climatizarea automata, display-ul central pe 7" sau computerul de bord.

Fara costuri suplimentare sunt oferite si geamurile cu actionare electrica, proiectoarele de ceata ori tapiteria din material textil si piele artificiala.

Situatia se repeta in cazul pilotului automat, camerei video pentru marsarier, dar si sistemului de asistare a mentinerii benzii de rulare, potrivit Kia Romania.

La capitolul dotari optionale, noua Kia GT Line propune faruri cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 18 inch, trapa actionata electrica, parbriz incalzit si altele.

Kia Ceed GT Line

Kia Ceed GT Line

Kia Ceed GT Line

Kia Ceed GT Line

Kia Ceed GT Line

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Kia Ceed GT Line
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2018