Masina care concureaza cu VW Golf a primit o versiune cu motor 2.5 TURBO si tractiune integrala in standard

Masina care concureaza cu VW Golf a primit o versiune cu motor 2.5 TURBO si tractiune integrala in standard
  • Masina care concureaza cu VW Golf a primit o versiune cu motor 2.5 TURBO si tractiune integrala in standard
  • O cutie automata cu opt rapoarte completeaza fisa cu specificatii tehnice a noii variante Mazda3 Turbo
Distribuie pe Facebook

O cutie automata cu opt rapoarte completeaza fisa cu specificatii tehnice a noii variante Mazda3 Turbo.

Lansata cu surle si trambite chiar la inceputul acestei saptamani, atunci cand presedintele diviziei din Mexic a facut anuntul asteptat de intreaga planeta, noua Mazda3 Turbo revine astazi in publicului larg, de pretutindeni. Este momentul ca versiunea ce va fi comercializata pe piata din Statele Unite ale Americii sa intre in scena.

Varianta in cauza, daca mai trebuia cumva precizat, gazduieste la randul ei in compartimentul motor un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri, care dezvolta 227 de cai putere si 420 Nm.

Mazda3 Turbo

Aceeasi divizie din SUA tine sa specifice insa ca, in cazul alimentarii cu carburant premium - in speta benzina cu cifra octanica 93, valorile mentionate anterior urca pana la 250 CP si 433 Nm. Din pacate, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora ramane un mare mister, asa cum se intampla si cu viteza de top.

Noua Mazda3 Turbo ofera in standard o cutie automata cu sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala, astfel ca cei ce sperau la o transmisie manuala vor trebui sa se orienteze catre alte masini compacte.

Seria vestilor bune continua cu jantele din aliaj pe 18 inch, farurile cu tehnologie LED si instalatia audio in 12 difuzoare de la Bose, incluse la randul lor in pachetul de baza. Afirmatie valabila si atunci cand vine vorba despre display-ul central cu diagonala de 8.8 inch, tapiteria din piele artificiala sau scaunele cu functie de incalzire.

Mult anticipata versiune de motorizare Mazda3 Turbo va ajunge in showroom-urile aflate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii inainte de sfarsitul anului curent, la un pret de vanzare momentan necunoscut.

O alta necunoscuta o reprezinta, evident, disponibilitatea. Numai timpul ne va raspunde insa daca varianta asteptata de intrega planeta se va vinde si pe Batranul Continent ori, in stilul caracteristic altor produse - de clasa similara, dar si diferita, va ramane doar un fruct interzis, la care europenii nu vor putea decat sa viseze.

Mazda3 Turbo

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2020