Masina care concureaza cu VW Passat a primit o noua generatie. Versiunea de top ofera un benzinar 2.5 turbo cu 290 CP

Masina care concureaza cu VW Passat a primit o noua generatie. Versiunea de top ofera un benzinar 2.5 turbo cu 290 CP
  • Masina care concureaza cu VW Passat a primit o noua generatie
  • Versiunea de top ofera un benzinar 2.5 turbo cu 290 CP
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu un sistem de tractiune integrala disponibil in premiera absoluta, clientii putand opta inclusiv pentru tapiterie din piele, scaune ventilate si chiar difuzoare marca Bose.

Lansata pe piata in urma cu aproape cinci ani, chiar la mijlocul decadei anterioare, cea mai recenta generatie a masinii cunoscute inclusiv peste Ocean, publicului din SUA, sub numele de Optima este istorie. Conducerea companiei Kia nu renunta insa la ideea unui concurent direct pentru celebrul Volkswagen Passat, astfel luand nastere... noul K5.

Disponibila la vanzare inainte ca vara curenta sa se incheie, la un pret de pornire necunscut la momentul de fata, impresionanta berlina adopta stilul unui fastback in cinci portiere, cu o linie alungita a plafonului in partea din spate a caroseriei.

Kia K5

Kia K5

Kia K5

Seria atractiilor principale continua, cel putin la exterior, cu o capota bombata a motorului, un set de blocuri optice frontale cu design unic si stopuri unite de o banda iluminata de LED-uri, in timp ce meniul interior mizeaza - mai mult sau mai putin surprinzator - pe ceasuri analog. Ce este drept, clientii nu se vor putea plange de lipsa dotarilor premium...

... cea mai recenta generatie a masinii cunoscute sub denumirea de Kia Optima beneficiind si scaune fata cu functie de ventilatie, instalatie audio dezvoltata de specialistii marcii Bose, dar si display central cu diagonala de pana la 10.25 inch.

Construita pe aceeasi platforma precum Hyundai Sonata, impresionanta berlina cu alura de fastback masoara peste 4.9 metri in lungime si ofera un propulsor turbo de 1.6 litri, cu 180 CP si 264 Nm pe puntea fata, asociat unei cutii automate cu opt rapoarte. Pentru clientii mai pretentiosi, motorul in cauza este disponibil si in compania tractiunii integrale.

In cazul versiunii de top, care poarta indicativul GT, lista cu ingrediente magice culmineaza cu un benzinar de 2.5 litri si 290 CP, cuplat la o transmisie DCT cu opt trepte de viteza - solutie sinonima cu un sprint de la 0 la 96 km/h in 5.8 secunde.

Kia K5

Kia K5

Kia K5

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Iulie 2020