Masina care face Mercedes E-Class sa tremure de frica. Are caroserie in doua culori si scaune spate individuale

Masina care face Mercedes E-Class sa tremure de frica. Are caroserie in doua culori si scaune spate individuale
  • Cea mai noua masina care concureaza cu Mercedes E-Class vine din China
  • Limuzina de 5.2 metri pe nume Hongqi H9 vine ofera pana la 272 CP
  • Echiparea disponibila cuprinde inclusiv scaune spate individuale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii au la dispozitie inclusiv un motor cu sase cilindri si compresor mecanic, numai bun pentru o putere maxima de 272 CP.

Vine din China si ocupa un loc fruntas in topul celor mai spectaculoase masini ale noului an. Proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Mercedes E-Class, potrivit oficialilor companiei producatoare, limuzina de 5.2 metri pe nume Hongqi H9 se remarca in special prin caroseria in doua culori, cu o linie alungita a plafonului.

Seria atractiilor principale continua, la exterior, cu o grila frontala pozitionata la un unghi de aproape 90 de grade, un set de jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, plus o pereche de stopuri unite cu ajutorul unei benzi iluminate de LED-uri.

In cabina, departe de privirile curiosilor, noua masina comercializata de Hongqi sub indicativul H9 ofera doua display-uri color de dimensiuni generoase, dintre care unul destinat afisarii instrumentelor de bord digitale. Din meniu nu lipseste insa nici configuratia cu patru scaune individuale si o consola alungita, specifica limuzinelor.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, clientii au la dispozitie inclusiv un motor cu sase cilindri si compresor mecanic, cu capacitatea de trei litri, numai bun pentru o putere maxima de 272 CP, plus un cuplu de aproximativ 400 Nm.

Propulsia versiunii de baza va fi totusi asigurata de o unitate cu doar patru cilindri si capacitatea de doi litri, supraalimentata de aceasta data cu o turbina. Conform primelor informatii date publicitatii, respectiva motorizare dezvolta undeva in jurul a 252 CP, fisa cu specificatii tehnice a variantei cu pricina incheindu-se cu cuplul de 380 Nm.

Seria surprizelor pregatite de limuzina de 5.2 metri pe nume Hongqi H9 se incheie cu mai multe dotari de top, precum piele perforata, faruri cu matrice de LED-uri si scaune fata / spate cu actionare electrica si functii de incalzire / ventilatie.

Hongqi H9 - Poze noi

Hongqi H9 - Poze noi

Hongqi H9 - Poze noi

Hongqi H9 - Poze noi

Hongqi H9 - Poze noi

Hongqi H9 - Poze noi

Hongqi H9 - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Hongqi H9 - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Aprilie 2020