Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica. Jantele pe 21 de inch si sistemul audio Bose sunt standard

Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica. Jantele pe 21 de inch si sistemul audio Bose sunt standard
  • Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica
  • Jantele pe 21 de inch si sistemul audio Bose sunt standard
Distribuie pe Facebook

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici farurile cu LED, suspensia pe aer, scaunele incalzite sau tapiteria realizata, partial, din piele.

Prezentata publicului larg in urma cu circa patru ani si jumatate, actuala generatie a masinii oferite de Porsche sub numele de Cayenne se vinde, la momentul de fata, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor se va regasi, extrem de curand, si o varianta comercializata sub denumirea Platium Edition.

Anuntata in cursul zilei de astazi, aceasta promite o lista cu dotari standard extrem de bogata, ce cuprinde inclusiv faruri cu LED, suspensie pe aer, jante pe 21", trapa panoramica, scaune incalzite, tapiterie din piele, difuzoare Bose s.a.m.d.

Porsche Cayenne Platinum Edition

Porsche Cayenne Platinum Edition

Sub capota, noul Porsche Cayenne Platium Edition este disponibil doar alaturi de o motorizare V6, clientii avand de ales intre un propulsor turbo de trei litri si 340 de cai in versiunea Cayenne sau 462 de cai in varianta Cayenne E-Hybrid insotita si de un motor electric. Lista cu optiuni se incheie, intr-un final, cu configuratia Cayenne S.

Aceasta din urma se bucura de serviciile unei unitati cu doua turbine si, totodata, o capacitate cilindrica de 2.9 litri, respectiva solutie traducandu-se, conform primelor informatii si detalii oficiale, printr-o putere maxima de aproximativ 440 de cai.

Noua optiune Porsche Cayenne Platium Edition porneste, in Germania, de la suma 89.335 de euro si costa 107.185 de euro in configuratia de top, fara a pune totusi la socoteala si costul eventualelor echipamente optionale. Impresionanta masina se vinde in doua versiuni diferite de caroserie: o varianta standard si una cu alura de Coupe.

Porsche Cayenne Platinum Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Porsche Cayenne Platinum Edition
mai multe