Masina care face Passat-ul sa tremure de frica. Compania producatoare a publicat acum lista oficiala de preturi

Masina care face Passat-ul sa tremure de frica. Compania producatoare a publicat acum lista oficiala de preturi
  • Masina care face Passat-ul sa tremure de frica
  • Compania producatoare a publicat acum lista oficiala de preturi
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv scaune cu masaj, plus asistent pentru vederea pe timp de noapte.

Dezvelita oficial in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie, in ultima parte a anului 2020, mult anticipata versiune de performanta a gamei Peugeot 508 are, din aceasta saptamana, si un pret de vanzare. Pe piata din Germania, suma minima de achitat porneste de la 66.640 de euro, potrivit unui comunicat de presa dat astazi publicitatii.

Mai scumpa cu aproximativ 3.640 de euro decat un BMW M340i xDrive nou-nout, de ultima generatie, masina companiei franceze ofera un sistem de propulsie cu o unitate 1.6 turbo, pe benzina, de 200 CP.

Peugeot 508 PSE

Acesteia i se alatura nu unul, ci doua motoare electrice si o baterie cu capacitatea de 11.5 kWh, astfel ca mult anticipata varianta de inalta performanta a gamei 508, comercializata de Peugeot sub indicativul 508 PSE, se poate lauda cu 360 de cai putere pe ambele punti. Plus un cuplu maxim de 520 Nm, daca mai era nevoie de mentionat.

O cutie automata cu opt rapoarte completeaza fisa cu specificatii tehnice a masinii companiei franceze, care promite sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de aproximativ 5.2 secunde.

Seria vestilor bune continua cu viteza de top de 250 km/h, mult anticipata versiune de performanta a gamei Peugeot 508 impresionand, totodata, si prin consumul mediu de carburant. De doi litri la 100 de kilometri, cu pana la 42 dintre acestia parcursi fara arderea vreunui strop de benzina, in modul de rulare suta la suta electric.

Oferita la preturi incepand de la 66.640 de euro, masina companiei franceze vine inclusiv cu o dotare extrem de generoasa, care cuprinde si scaune cu masaj, dar si asistent pentru vederea pe timp de noapte.

Peugeot 508 PSE

Peugeot 508 PSE

Peugeot 508 PSE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Peugeot 508 PSE
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2021