Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in numai 4.8 secunde.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de cinci luni - inca din ultimele saptamani ale primaverii anului 2023, cea de-a sasea generatie a legendarului Mercedes E-Class se vinde, in aceste zile, intr-o larga varietate de savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de compania din Stuttgart la dispozitia cumparatorilor se numara, mai nou, si o versiune E 450 d 4Matic, respectivul meniu debutand cu o motorizare I6 de 3.0 litri - sinonima cu 367 de cai putere.

Mercedes E-Class

Mercedes E-Class

Reteta caracteristica modelului cu pricina continua atat cu un sistem mild-hybrid la 48 de volti - sinonim cu un boost de 23 de cai putere, disponibil temporar, cat si cu o transmisie automata cu noua rapoarte, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in doar 4.8 secunde. Cu pedala de acceleratia la podea, acul vitezometrului urca pana la viteza de 250 de kilometri pe ora, fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinzand inclusiv un consum mediu de carburant de aproximativ 5.9 - 6.6 litri la 100 de kilometri - important de adaugat.

Oferita la preturi ce pornesc de la aproape 85.860 de euro, aceeasi masina se mai poate lauda si cu o dotare de serie extrem de generoasa - compusa, printre altele, din faruri Digital Light, jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, instrumente de bord digitale. De la orizont nu lipsesc insa - de asemenea, nici tapiteria din piele si stofa, instalatia audio de inalta fidelitate, volanul multifunctional, cu trei spite in echipare, navigatia cu realitate augmentata.

Mercedes E-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (147) Poze Mercedes E-Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2023