Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentat publicului larg cu doar sase saptamani si jumatate in urma - chiar in prima parte a lunii trecute, cel mai recent membru al noii game BMW X6 Facelift are, incepand de vineri, si o nota de plata. 99.900 de euro este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii proaspat lansatului X6 xDrive 40d - caci despre el este vorba, o vor avea de achitat in Germania, respectivul model avand sa isi intampine clientii in compania unui propulsor diesel de trei litri, cu tehnologie mild-hybrid, si undeva in jurul a 352 CP, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

BMW X6 Facelift

BMW X6 Facelift

BMW X6 Facelift

Acompaniat atat de o transmisie automata cu opt rapoarte, cat si de eternul sistem de tractiune integrala xDrive, meniul in cauza - mentionat si anterior, isi propune sa rezolve celebra ecuatie 0 - 100 km/h intr-un timp de aproximativ 5.5 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza maxima de 245 de kilometri pe ora. La polul opus, consumul mediu de carburant variaza intre 7.3 - 8.2 litri la 100 de kilometri - potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii, pe cand emisiile de dioxid de carbon nu depasesc 214 grame pe kilometru.

Cel mai recent BMW X6 xDrive 40d din istorie se mai poate lauda, dupa cate au tinut sa sublinieze sefii legendarului producator bavarez, si cu echipare standard extrem de generoasa - compusa din faruri cu LED, senzori de parcare fata si spate, jante cu diametrul de 20 inch. Acestora alaturandu-li-se - presupunand ca mai era necesara o astfel de adaugare, si o tapiterie din piele sintetica, instrumente de bord digitale, un volan cu design in trei spite, scaune insotite de actionare electrica si incalzire, o statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil etc.

BMW X6 Facelift

BMW X6 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (77) Poze BMW X6 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2023