Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa in Romania

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa in Romania
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri. Plus jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, instalatie de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii si, nu in ultimul rand, tapiterie din piele.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui septembrie, cea mai recenta iteratie a impozantului Audi Q8 se vinde, zilele acestea, intr-un numar considerabil de versiuni si, totodata, configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia cumparatorilor se regaseste - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, si o varianta 50 TDI quattro, respectiva reteta debutand cu o motorizare diesel in sase cilindri, cu o capacitate de 2.967 de centimetri cubi.

Unitatii mentionate anterior i se alatura, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic, atat un sistem mild-hybrid la 48 de volti, cat si o transmisie automata cu opt trepte in echipare, solutia cu pricina traducandu-se printr-un total de 286 de cai putere si, important de adaugat, 600 de Newton-Metri - livrat rotilor de pe ambele punti. Prin urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 6.1 secunde, acul vitezometrului aventurandu-se mai apoi pana la o viteza de top de aproximativ 241 de kilometri pe ora.

Audi Q8 Facelift si Audi SQ8 Facelift

Audi Q8 Facelift si Audi SQ8 Facelift

Audi Q8 Facelift si Audi SQ8 Facelift

Reteta caracteristica noului Audi Q8 50 TDI quattro Facelift - model comercializat si pe piata din Romania, la preturi ce pornesc de la suma de 83.900 de euro, conform configuratorului oficial, continua cu un consum mediu de carburant de numai 8.0 - 8.9 litri la 100 de kilometri, care echivaleaza cu emisii de dioxid de carbon de 210 - 232 de grame pe kilometru. Pe lista acelor elemente si detalii oferite in standard se mai regasesc - totodata, si farurile cu matrice de LED-uri, si stopurile cu tehnologie LED ori jantele cu diametrul de 20 de inch, realizate din aliaj.

Afirmatie valabila si atunci cand vorba despre senzorii de parcare fata si spate, plus camera video pentru mersul in marsarier, despre diferentialul central autoblocant, suspensia cu amortizare reglabila, instrumentele de bord digitale, condimentate cu un ecran full HD - cu o diagonala de 12.3 inch. Urmeaza, pe lista, complet aleatoriu, scaunele actionate electric, cu functie de incalzire, tapiteria confectionata din piele, instalatia audio de inalta fidelitate, compusa din zece boxe, sistemul de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, bancheta rabatabila fractionat, iluminarea ambientala, volanul multifunctional, statia pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile.

In ceea ce priveste optionalele disponibile, clientii vor putea opta si pentru vopsea metalizata, pentru jante din aliaj cu diametrul de 21, 22 si 23 de inch - in functie de preferinte, pentru suspensie adaptiva pe aer. Contra cost sunt oferite - totodata, si farurile Matrix LED HD cu lumini Laser, stopurile cu tehnologie OLED, geamurile cu tenta fumurie, trapa panoramica, scaunele ventilate, cu / fara masaj, difuzoarele de la Bang&Olufsen, unitatea DVD, afisajul pe parbriz, bancheta incalzita, tapiteria din piele Valcona, pachetul Air Quality, directia integrala.

Audi Q8 Facelift si Audi SQ8 Facelift

Audi Q8 Facelift si Audi SQ8 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (107) Poze Audi Q8 Facelift si Audi SQ8 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2023