Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa in Romania

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa in Romania
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri DIGITAL LIGHT. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata THERMATIC.

Introdusa cu mare fast si tam-tam acum mai bine de jumatate de an - inca din ultima parte a primaverii lui 2023, cea de-a sasea generatie a iconicului Mercedes E-Class se vinde, zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia cumparatori se regaseste, mai nou, si o varianta disponibila sub indicativul E 450 d 4MATIC, respectivul meniu debutand cu o unitate in sase cilindri, de 2.989 de centimetri cubi si undeva in jurul a 367 de cai putere.

Motorizarii in cauza i se alatura atat un sistem mild-hybrid la 48 de volti, sinonim cu un boost temporar de 23 de cai putere, cat si o cutie automata cu noua rapoarte in echipare, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, in numai 4.8 secunde. Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora - potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Mercedes E-Class

Mercedes E-Class

Comercializata si pe piata din Romania - in schimbul unei sume minime de aproape 88.800 de euro, potrivit configuratorului oficial, reteta caracteristica produsului pe nume E 450 d 4MATIC pluseaza cu un consum mediu de carburant de doar 5.9 - 6.6 litri la 100 de kilometri. Daca vine vorba - in schimb, despre elementele oferite fara costuri suplimentare, printre detaliile cu pricina au reusit sa isi faca loc si farurile DIGITAL LIGHT, si jantele cu diametrul de 18 inch, confectionate din aliaj usor.

Aceeasi masina se mai poate lauda, printre altele, si cu suspensie AGILITY CONTROL - cu amortizare selectiva, camera de 360 de grade ori asistent activ la parcare. De la orizont nu lipsesc insa nici tapiteria realizata din piele ARTICO si stofa Ljusdal, statia pentru incarcarea wireless a telefoanelor mobile, display-ul central cu diagonala de 12.3 inch, scaunele fata cu functie de incalzire, bancheta spate rabatabila, ceasurile de bord digitale, climatizare cu reglare automata THERMATIC...

... navigatia cu realitate augmentata, luminile ambientale, volanul multifunctional - livrat in compania unui design in trei spite. In ceea ce priveste optionalele, pachetul vizual AMG, jantele din aliaj pe 19 inch, tapiteria din piele Nappa, scaunele ventilate, bancheta cu functie de incalzire, display-ul pentru pasagerul din dreapta soferului, afisajul pe parbriz, difuzoarele 4D de la Burmester, suspensia AIRMATIC si - totodata, directia integrala se numara printre multiplele ingrediente care costa in plus.

Mercedes E-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (147) Poze Mercedes E-Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2023