Masina construita de SEAT in Wolfsburg, la VW acasa. CAT COSTA IN ROMANIA

  • Noul SEAT Tarraco porneste in Romania de la 26.754 de euro
  • Versiunea de baza ofera un motor 1.5 TSI cu 150 CP sub capota
  • Singura unitate diesel este un 2.0 ce dezvolta pana la 190 CP
Distribuie pe Facebook

Prima generatie a modelului Tarraco, SUV-ul cu trei randuri de scaune din oferta SEAT, a fost lansata zilele acestea si in Romania.

Preturile de vanzare pornesc de la 26.754 de euro, suma in schimbul careia clientii primesc o motorizare turbo pe benzina de 1.5 litri si 150 de cai putere.

O cutie manuala si un sistem de tractiune fata completeaza fisa tehnica cu care versiunea de baza a noului SEAT Tarraco isi va intampina viitorii cumparatori.

La nivel de dotari, pana si cel mai accesibil nivel de echipare al SUV-ului cu trei randuri de scaune dispune de Faruri Full-LED sau climatizare automata.

Fara costuri suplimentare sunt oferita insa si instrumentele de bord digitale, display-ul central cu diagonala de opt inch ori diferential electronic, de exemplu.

Totodata, versiunea de baza a noului SEAT Tarraco mai dispune si de pilot automat, detector oboseala, plus franare autonoma in caz de urgenta.

Clientii mai pretentiosi, dar care se limiteaza la cel mai accesibil nivel de echipare al SUV-ului cu trei randuri de scaune, au la dispozitie numeroase dotari optionale.

Inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, trapa panoramica sau camera video pentru marsarier, scaune fata incalzite si iluminare ambientala.

Noul SEAT Tarraco mai este disponibil la vanzare, in Romania, alaturi de un 2.0 diesel cu 150 sau 190 CP, a carei nota de plata pleaca de la 28.907 euro.

Aceasta unitate reprezinta, de altfel, si singura optiune pentru cumparatorii care doresc sa se bucure de serviciile transmisie DSG si tractiunii integrale.

Seat Tarraco

Seat Tarraco

Seat Tarraco

Seat Tarraco

Seat Tarraco

Seat Tarraco

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Seat Tarraco
mai multe