Masina cu care francezii vor sa puna capat dominatiei VW. Uite cum arata noul Renault Talisman Estate

Masina cu care francezii vor sa puna capat dominatiei VW. Uite cum arata noul Renault Talisman Estate
  • Renault publica o noua galerie foto a break-ului Talisman
  • Automobilul francez ofera un design modern si, totodata, impunator
  • Gama de motorizari ofera pana la 200 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Francezii de la Renault au publicat in cursul acestei dimineti numeroase noi fotografii ale proaspat lansatului Talisman Estate, automobil care are de gand sa puna capat dominatiei Volkswagen Passat Variant.

Anuntat cu surle si trambite la sfarsitul verii trecute si prezentat in fata publicului larg aproximativ o luna mai tarziu, in cadrul Salonului Auto desfasurat la Frankfurt intre 15 si 27 septembrie 2015, inlocuitorul modelelor Renault Laguna, respectiv Renault Latitude iese in evidenta printr-un aspect modern si, totodata, extrem de impunator.

Grilele frontale de dimensiuni mai mult decat generoase, blocurile optice echipate cu tehnologia LED si ornamentele evacuarii incorporate in design-ul spoilerului spate se numara printre principalele atractii ale exteriorului, insa nu vor trece neobservate nici capota bombata a motorului, aripile laterale proeminente sau insertiile cromate omniprezente.

Renault Talisman Estate - Galerie FotoRenault Talisman Estate - Galerie Foto

In ceea ce priveste departamentul interior, lista cu ingrediente magice include - de la caz la caz - scaune reglabile electric, insertii de piele Nappa, iluminare ambientala in diverse culori, dar si un sistem multimedia cu ecran tactil de tip tableta si diagonala de 8.7 inch sau o instalatie audio BOSE Surround Sound cu 12 difuzoare si un subwoofer.

Despre gama de motorizari tinem sa reamintim ca este formata din doua benzinare supraalimentate si trei diesel-uri dotate cu una sau doua turbine, ce ofera puteri maxime cuprinse intre 110 si 200 CP. In functie de alegerea clientului, fisa tehnica este completata fie de o cutie manuala cu sase trepte, fie de o transmisie automata cu dublu ambreiaj si sase sau sapte rapoarte.

Printre armele cu care noul Renault Talisman Estate vrea sa puna capat dominatiei Volkswagen Passat Variant se inscrie si ampatamentul de 2.809 milimetri - mai mare cu aproximativ 1.8 centimetri decat cel al rivalului german, respectiv capacitatea de incarcare a portbagajului de pana la 1.700 decimetri cubi (cu bancheta spate rabatata).

Renault Talisman Estate - Galerie Foto

Renault Talisman Estate - Galerie Foto

Renault Talisman Estate - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (99) Poze Renault Talisman Estate - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Aprilie 2016