Masina cu care Volkswagen vrea sa atace segmentul de lux. Doar anumite persoane o pot avea

Masina cu care Volkswagen vrea sa atace segmentul de lux. Doar anumite persoane o pot avea
  • Volkswagen a lansat in China noul Phideon
  • Modelul concureaza cu BMW Seria 5 si Mercedes E-Class
  • Clientii se vor alege cu numeroase dotari de lux
Distribuie pe Facebook

Chiar daca productia limuzinei Phaeton a fost oprita din cauza vanzarilor scazute, Volkswagen nu are de gand sa paraseasca piata destinata sedanurilor de lux. Ba dimpotriva.

Faimosul producator auto german lanseaza la sfarsitul acestei saptamani o noua berlina premium, botezata Phideon si proiectata pentru a concura impotriva unor masini precum BMW Seria 5 ori Mercedes E-Class.

Asadar, nu-i deloc de mirare ca lista cu bunatati include in cazul de fata blocuri optice echipate cu tehnologia LED, insertii interioare de piele Nappa ori motorizari supraalimentate capabile sa livreze pana la 300 de cai putere.

Volkswagen Phideon

Volkswagen PhideonVolkswagen PhideonVolkswagen Phideon

Tot la capitolul atractii principale putem trece, de asemenea, si numeroasele detalii cromate intalnite la nivelul caroseriei, compartimentul refrigerator dintre cele doua scaune spate reglabile electric sau cutia automata cu dublu ambreiaj.

Intr-un final, noul Volkswagen Phideon se mai mandreste si cu jante din aliaj de dimensiuni generoase, cusaturi realizate sub forma de carouri sau... sistem de tractiune integrala 4Motion, bineinteles.

De fapt, nu putem pune capat prezentarii luxosului sedan german chiar in acest moment, deoarece nu am apucat inca sa spunem absolut nimic despre evacuarea cvadrupla integrata in design-ul spoilerului.

Volkswagen Phideon

Volkswagen PhideonVolkswagen Phideon

Ori despre incalzirea, respectiv racirea din scaune - atat cele fata, cat si cele spate, asistentul pentru vederea pe timp de noapte cu functie de detectare a pietonilor sau ornamentele din lemn masiv insotite de accente metalice si iluminare ambientala.

Printre atatea vesti bune avem si una rea, faimosul producator auto din Wolfsburg alegand sa comercializeze impresionanta berlina premium doar pe piata din China. Cel putin pentru moment, ce-i drept...

Volkswagen PhideonVolkswagen Phideon

Volkswagen PhideonVolkswagen PhideonVolkswagen Phideon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Volkswagen Phideon
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Octombrie 2016