Masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie. Cum arata pe viu

Masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie. Cum arata pe viu
  • Primul Audi SQ8 TDI ofera un motor V8 de patru litri si 435 CP
  • Sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in doar 4.8 secunde
  • Meniul estetic include spoilere agresiv stilizate si jante uriase
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, prima suta de kilometri pe ora vine dupa doar 4.8 secunde.

Dezvoltat special pentru a concura impotriva unor modele precum BMW X6, primul SUV Coupe din istoria germanilor de la Audi a primit de curand o noua varianta de motorizare.

Pusa in miscare de o unitate diesel cu opt cilindri in V, un compresor electric si doua turbine mecanice, versiunea SQ8 TDI ofera o putere maxima de 435 CP, plus un cuplu motor de 900 Nm.

Asa cum era de asteptat, propulsorul V8 cu o capacitate de patru litri lucreaza - pentru un maximum de performanta, alaturi de o cutie automata si un sistem de tractiune integrala.

Imprumutata de la modelulul SQ7 TDI, reteta in cauza ii permite primului Audi SQ8 TDI din istorie sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp care nu depaseste 4.8 secunde.

Fisa tehnica a impresionantului SUV cu impresii de Coupe este completata, in cele din urma, de viteza de top limitata la 250 km/h, consumul masinii germane ramand un mister.

Referitor la partea estetica, spoilerele fata si spate agresiv stilizate, pragurile laterale proeminente si jantele din aliaj supradimensionate se numara printre principalele atractii ale noului Audi SQ8 TDI.

Meniul automobilului cu pricina continua cu o evacuare cvadrupla, volan multifunctional cu parte inferioara plata si design in trei spite, plus scaune sport si instrumente de bord revizuite.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Iunie 2019