Masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie. Uite-o aici cum se conduce!

Masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie. Uite-o aici cum se conduce!
  • Primul Audi SQ8 din istorie ascunde sub capota cel mai puternic motor diesel din industrie
  • Este vorba despre o unitate V8 cu doua turbine si un compresor, de patru litri si 435 CP
  • Sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp de aproximativ 4.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile pornesc de la aproape 103.000 euro.

Masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie? Fa cunostinta cu noul Audi SQ8 TDI, care gazduieste in compartimentul motor un V8 de patru litri si 435 CP.

Cuplat la o cutie automata in opt rapoarte, propulsorul cu doua turbine mecanice si un compresor electric pluseaza promite inclusiv un cuplu maxim de 900 Nm.

Asa cum era de asteptat, de pe lista cu bunatati tehnice nu lipseste nici sistemul de tractiune integrala quattro. Oferit, optional, alaturi de un diferential sport.

Puse cap la cap, toate aceste elemente ii permit primului Audi SQ8 din istorie sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de 5.0 secunde, daca iti vine sa crezi.

In schimb, viteza maxima este limitata la 250 km/h. Cat despre consumul mediu de carburant, brosura oficiala vorbeste despre o valoare de 7.8 litri la 100 km.

Din punct de vedere estetic, masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie vine cu spoilere agresiv stilizate, plus jante uriase si evacuare cvadrupla.

La interior, scaunele fata cu suport lateral marit se numara printre principalele atractii. De altfel, viitorii clienti vor putea opta si pentru ornamente din carbon.

Noul Audi SQ8 este deja disponibil la vanzare - cel putin pe piata din Germania, la preturi care pornesc de la aproape 103.000 euro, dupa cum spuneam si anterior.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2019