Masina cu display de 40 de inch. Cum arata la interior

Masina cu display de 40 de inch. Cum arata la interior
  • Masina cu display de 40 de inch
  • Cum arata la interior
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale si configurabile - daca mai era necesara o asemenea precizare.

Ultima parte a lunii noiembrie marcheaza debutul primului Lincoln produs in China - special pentru China, masina programata sa ajunga in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul anului 2022, sub denumirea (de) Zephyr luand forma unei berline cu aspect de fastback in cinci portiere, dupa cum reiese si din setul de sapte fotografii exterioare dat recent, saptamana aceasta, publicitatii. Anuntata in urma cu doar o singura zi, respectiva reteta continua cu un ampatament de peste 2.9 metri, datele referitoare la lungime, latime si inaltime ramanand - in schimb, un mister.

In cabina - departe de privirile insistente ale curiosilor, pasagerii se vor delecta cu o plansa de bord formata din doua display-uri diferite: unul de 12.3 inch, caracteristic instrumentelor digitale si configurabile, iar altul de aproape 2.2 ori mai mare, de 27 inch, destinat sistemului multimedia, potrivit unui comunicat de presa.

Daca vine vorba despre fisa cu specificatii de ordin tehnic, primul Lincoln produs in China - special pentru China, gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu o capacitate cilindrica de doi litri, conectat la o transmisie automata cu opt rapoarte. Aceeasi masina programata sa ajunga in showroom-uri sub denumirea (de) Zephyr nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta de proportii daca vine cumva vorba despre puterea maxima sau valoarea din dreptul sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie blocata la podea, printre altele.

Lincoln Zephyr

Lincoln Zephyr

Lincoln Zephyr

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Lincoln Zephyr
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2021