Masina cu motor de 1.5 litri si 200 CP. Primele fotografii si detalii oficiale au fost publicate chiar acum

Masina cu motor de 1.5 litri si 200 CP. Primele fotografii si detalii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Masina cu motor de 1.5 litri si 200 CP
  • Primele fotografii si detalii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.5 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape cinci ani, actuala generatie a gamei Fiesta a primit de curand, zilele acestea, un binemeritat facelift. Asteptata sa-si faca aparitia pe strazi in prima parte din 2022, versiunea imbunatatita a masinii de clasa subcompacta de la Ford se remarca prin noi spoilere fata / spate, lista modificarilor vizuale continuand cu nenumarate optiuni proaspete la nivel de jante, dar si culori pentru caroserie sau tapiterii pentru interior - daca mai trebuia cumva precizat.

Ford Fiesta Facelift

Ford Fiesta Facelift

Ford Fiesta Facelift

Seria vestilor bune cuprinde inclusiv un pachet tehnologic mai impresionant si, de asemenea, spectaculos ca oricand, cu stopuri cu LED, faruri tip Matrix LED, ceasuri de bord digitale si configurabile, camera de 180 de grade, pilot automat adaptiv, un sistem audio B&O cu zece difuzoare si amplificator de 575 W, Android Auto, Apple CarPlay si o functie Wrong-Way Alert menita sa atentioneze soferii vizual si sonor in cazul intrarii pe sens interzis, evident.

Aceeasi versiune imbunatatita a masinii de clasa subcompacta de la Ford se va mai putea lauda si cu o gama de motorizari formata exclusiv din optiuni turbo. Intr-o alta ordine de idei, noua Fiesta (Facelift) a pregatit - pentru inceput, un benzinar de un litru si undeva in jurul a 100 de cai putere, disponibil si intr-o configuratie mild-hybrid pe 48 de volti, cu 125 sau ~155 de cai putere trecuti in fisa cu specificatii de ordin tehnic, conform primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

Oferta in materie de propulsoare se incheie cu un benzinar de 1.5 litri si 200 de cai putere, caracteristic sportivei ST, capabil sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie apasata pana la podea, intr-un timp de aproximativ sase secunde si jumatate, acul vitezometrului continuand apoi sa urce pana la o viteza maxima de circa 230 de kilometri pe ora, potrivit unui comunicat de presa al companiei producatoare.

Ford Fiesta Facelift

Ford Fiesta Facelift

Ford Fiesta Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Ford Fiesta Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2021