Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. Compania producatoare a publicat acum toate informatiile oficiale

  • Hyundai risipeste si ultimul nor de mister care mai plana asupra noului Santa Fe Facelift
  • Vorbim, evident, despre anuntarea unitatilor ce vor compune gama de motorizari
  • Principalul punct de atractie il reprezinta sistemul plug-in hybrid cu motor 1.6 T-GDi si 265 CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv un propulsor diesel cu capacitatea cilindrica de 2.2 litri si puterea maxima de 202 CP.

La aproape o luna de la publicarea primelor fotografii si informatii oficiale, Hyundai risipeste si ultimul nor de mister care mai plana asupra noului Santa Fe Facelift. Vorbim, evident, despre optiunile ce vor compune gama de motorizari.

Disponibila la vanzare chiar din toamna acestui an, masina anuntata in urma cu mai bine de trei saptamani in urma va putea fi comandata inclusiv in compania unui propulsor diesel de 2.2 litri, capabil sa ofere un total de 202 CP si 440 Nm.

Noul Hyundai Santa Fe

Noul Hyundai Santa Fe

Noul Hyundai Santa Fe

Asamblata pe o platforma complet noua, versiunea mult imbunatatita a actualului Hyundai Santa Fe - produs lansat pe piata in cursul anului 2018, isi va intampina potentialii clienti chiar si alaturi de un sistem de propulsie hybrid. Unul care...

... combina o unitate 1.6 T-GDi cu un motor electric de 44.2 kW si o baterie cu capacitatea de 1.49 kWh, astfel rezultand un set de valori maxime sinonime cu 230 CP si 350 Nm, potrivit celor mai recente materiale destinate publicului larg.

Seria vestilor bune culmineaza cu optiunea plug-in hybrid de 265 CP si, din nou, 350 Nm. Ale carei resurse au ca sursa de provenienta mixul dintre o unitate 1.6 T-GDi, un motor electric de 66.9 kW si, nu in ultimul rand, o baterie de 13.8 kWh.

Compania Hyundai mai anunta ca varianta imbunatatita a actualului Santa Fe va fi comercializata doar alaturi de cutii automate - cu sase sau opt rapoarte, ce vor livra numerele specifice fisei tehnice fie numai rotilor fata, fie ambelor punti.

Noul Hyundai Santa Fe

Noul Hyundai Santa Fe

Noul Hyundai Santa Fe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Noul Hyundai Santa Fe
mai multe