Masina cu motor de 2.0 litri si 300 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 300 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 300 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 6.1 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape sapte ani, actuala generatie a masinii oferite de compania Jaguar sub numele de XF isi intampina clientii, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul britanic la dispozitia cumparatorilor se regaseste - mai nou, si o varianta comercializata sub denumirea 300 Sport, a carei atractie principala consta in motorul de 2.0 litri si 300 CP.

Jaguar XF 300 Sport

Insotita de o cutie automata cu opt rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala, ambele "indesate" pe lista cu dotari standard, respectiva solutie promite sa rezolve problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 6.1 secunde.

Aceeasi versiune 300 Sport a masinii oferite de compania Jaguar sub numele de XF se mai poate lauda - totodata, si cu o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de noua litri la 100 de kilometri. Daca vine vorba - in schimb, despre emisii, noua varianta lasa in urma sa undeva in jurul a 204 grame de dioxid de carbon pe kilometru, afirma producatorul britanic.

Disponibila la preturi incepand de la 76.500 de euro, respectiva reteta va mai pune la dispozitia clientilor si cumparatorilor sai - in standard, fara costuri suplimentare, si faruri cu LED, plus jante pe 20 de inch, tapiterie din piele partial perforata, ecran central cu diagonala de 11.4 inch s.a.m.d.

Jaguar XF 300 Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Jaguar XF 300 Sport
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Mai 2022