Masina cu motor de 2.0 litri si 375 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 375 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 375 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze undeva in jurul a 7.0 secunde.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de cinci ani, inca din prima jumatate a toamnei lui 2017, actuala generatie a legendarului model comercializat de Jeep sub denumirea de Wrangler se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile oferite, in prezent, de americani isi va face loc - extrem de curand, si o savoare pe nume Willys 4xe, respectivul produs bucurandu-se de serviciile unui propulsor turbo in patru cilindri, cu o capacitate de 2.0 litri.

Jeep Wrangler Willys 4xe

Jeep Wrangler Willys 4xe

Unitatii pe benzina i se alatura un motor electric si o baterie de 17 kWh, cu varianta disponibila in schimbul unei sume minime de 53.995 de dolari punand la dispozitia persoanei de la volan un total 375 de cai putere si 637 de Newton-Metri, de livrarea valorilor maxime catre rotile de pe ambele punti ocupandu-se, dupa cate a tinut sa anunte conducerea companiei de peste Ocean, o cutie automata in sapte trepte de viteze.

Aceeasi arome botezata Jeep Wrangler Willys 4xe se mai poate lauda - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, si cu o pereche de faruri cu tehnologie LED, cu un set de jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, plus o grila frontala de culoare neagra si un diferential cu alunecare limitata pentru spatea. Nu lipsesc din meniu - ba dimpotriva, nici instalatia audio cu noua boxe de la Alpine ori ecranul central de 8.4".

Jeep Wrangler Willys 4xe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Jeep Wrangler Willys 4xe
mai multe