Masina de 366 CP de la Kia a primit un facelift major. Cum arata versiunea mult imbunatatita

  • Masina de 366 CP de la Kia a primit un facelift major
  • Cum arata versiunea mult imbunatatita
Distribuie pe Facebook

Vanzarea noii variante va incepe chiar din urmatorul trimestru, potrivit primelor informatii oficiale date publicitatii.

Lansata cu surle si trambite acum mai bine de trei ani, cu ocazia editiei din 2017 a celebrului salon international nord-american de la Detroit, impresionanta masina comercializata de Kia sub denumirea de Stinger a primit zilele acestea un facelift major. Programata sa-si faca aparitia in showroom-uri companiei incepand chiar cu trimestrul urmator, versiunea imbunatatita a respectivei creatii se poate lauda cu doar cateva noutati exterioare, spoilerele fata si spate, plus blocurile optice, dar si jantele din aliaj modificate subtil reprezentand cel mai elocvent detaliu.

In cabina, varianta prezentata de curand publicului vine inclusiv cu instrumente de bord digitale si un display de pana la 10.25 inch pentru sistemul de infotainment, viitorii clienti avand la dispozitie, totodata, si iluminare ambientala cu pana la 64 de culori sau tapiteria din piele Nappa cu unele cusaturi contrastante.

Sub capota, noua Kia Stinger Facelift a renuntat la motorizarea diesel de 2.2 litri si 200 de cai putere, astfel ca singurele optiuni oferite europenilor constau in... ei bine, doua benzinare. Intr-o alta ordine de idei, lista propulsoarelor ce vor insoti versiunea mult imbunatatita a masinii dezvelite in cursul anului 2017 in showroom-urile companiei de pe Batranul Continent va debuta cu unitatea I4 turbo de doi litri, plus 252 de cai putere si se va incheia cu potentul V6 care se bucura in continuare de doua turbine si o capacitate de 3.3 litri, dar 373 de cai putere aceasta data.

Pe piata din Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii si Mexic, varianta prezentata de curand publicului larg va putea fi comandata in compartimentul motor si cu un 2.5 T-GDi de 304 cai putere - echupat la randul lui, asemeni celor doua benzinare mentionate anterior, cu o transmisie automata in opt trepte de viteza.

Kia Stinger Facelift - Poze noi

Kia Stinger Facelift - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Kia Stinger Facelift - Poze noi
mai multe