Masina de 368 CP de la Kia a primit o noua versiune. Jantele pe 19 inch si tapiteria din piele Nappa sunt standard

Masina de 368 CP de la Kia a primit o noua versiune. Jantele pe 19 inch si tapiteria din piele Nappa sunt standard
  • Masina de 368 CP de la Kia a primit o noua versiune
  • Jantele pe 19 inch si tapiteria din piele Nappa sunt standard
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o productie limitata, de doar 250 de bucati pe luna.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de patru ani si trecuta recent, chiar in 2020, printr-un binemeritat facelift, actuala Kia Stinger a primit zilele acestea o noua versiune. Botezata mai mult sau mai putin sugestiv Scorpion si oferita intr-o editie limitata, de doar 250 de bucati pe luna, respectiva varianta se remarca printr-o gama variata de elemente finisate in negru, printre care si un set de jante pe 19 inch.

Kia Stinger Scorpion

Reteta specifica departamentului exterior continua cu trei nuante speciale - Snow White Pearl, Aurora Black, Ceramic Silver, si un eleron pentru portbagaj in culoarea caroseriei, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv tapiterie din piele Nappa si detalii care imita carbonul.

Construita pe baza nivelului de echipare GT2, noua editie Kia Stinger Scorpion este pusa in miscare de un benzinar cu sase cilindri in V si doua turbine de dimensiuni generoase - care scoate 368 CP dintr-o capacitate de 3.3 litri. Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu o transmisie automata in opt rapoarte, acompaniata de un sistem de tractiune spate sau integrala, in functie de dorintele fiecarui client in parte.

Nota de plata porneste de la 52.585 de dolari pentru configuratia RWD, in timp ce varianta AWD este cu aproximativ 2.200 de dolari mai scumpa si pleaca de la suma de 54.785 de dolari, potrivit primelor informatii si detalii pe care oficialii companiei producatoare le-au oferit publicitatii.

Kia Stinger Scorpion

Kia Stinger Scorpion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Kia Stinger Scorpion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2021