Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Mercedes anunta lansarea unei noi editii speciale

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Mercedes anunta lansarea unei noi editii speciale
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Mercedes anunta lansarea unei noi editii speciale
Distribuie pe Facebook

Disponibila deja la vanzare - dupa cate se precizeaza intr-un comunicat oficial de presa, aceasta a renuntat la marea majoritate a elementelor cromate in favoarea unora finisate in negru.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase ani si trecuta de curand - in 2020, printr-un binemeritat facelift, actuala generatie a masinii oferite de Mercedes sub numele de E-Class isi intampina clientii, zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor se regasesc - extrem de surprinzator, tinand cont de cerintele actuale ale pietei, si doua variante cu cate doua portiere in dotare, despre setul format din savorile Coupe si Cabriolet fiind vorba, daca mai trebuia cumva mentionat, si pe parcursul urmatoarelor randuri.

Mercedes E-Class Night Edition

Mercedes E-Class Night Edition

Intrata intr-un con de umbra, respectiva pereche a primit o noua editie speciala, cu aroma comercializata sub indicativul Night remarcandu-se - asa cum o sugereaza si denumirea sa, prin diferite piese exterioare si interioare de negru, unele inlocuind detaliile cu finisare cromata caracteristice retetei standard, precum insertiile de la nivelul grilei radiatorului sau tips-urile evacuarii.

Seria vestilor mai mult sau mai putin bune - in functie de unghiul din care priveste fiecare persoana in parte, continua cu o tapiterie realizata, conform comunicatului oficial de presa, dintr-o combinatie de microfibra Dinamica si piele artificiala Artico, aceasta din urma regasindu-se si la nivelul panoului de bord. Din meniu nu lipsesc nici ornamentele din aluminiu, insertiile de lemn de frasin, pragurile iluminate sau, extrem de important de adaugat, scaunele pentru sofer si pasagerul din dreapta cu incalzire, ce transforma delicatesele germane intr-un deliciu de privit si de folosit.

Mercedes E-Class Night Edition

Mercedes E-Class Night Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes E-Class Night Edition
mai multe