Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Skoda anunta lansarea unei versiuni mult imbunatatite

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Skoda anunta lansarea unei versiuni mult imbunatatite
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Skoda anunta lansarea unei versiuni mult imbunatatite
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial va avea loc peste numai 11 zile, chiar in data de 1 a lunii lui august.

Lansata pe piata in urma cu aproximativ patru ani si jumatate, inca din prima parte a lui 2019, cea dintai generatie a gamei Kamiq se apropie incet, dar sigur de clipa in care va parasi definitiv - odata pentru totdeauna, linia de asamblare.

Acesta este - de altfel, si motivul principal pentru care compania Skoda lucreaza din greu, in prezent, la imbunatatirea retetei specifice respectivului produs de segment B, noua formula fiind programata sa debuteze in mai putin de doua saptamani, pe 1 august 2023.

Skoda Kamiq Facelift - Primele poze

Prefigurata de doua schite ce surprind exclusiv modificarile aduse departamentului exterior, varianta imbunatatita a subcompactei Kamiq beneficiaza inclusiv de faruri restilizate complet - un tratament similar fiindu-i prescris si spoilerului fata.

Conform unui comunicat pus la dispozitia presei, cei de la Skoda au operat diferite schimbari si la nivelul spatelui - in timp ce eventualele noutati caracteristice cabinei nu raman la momentul actual, mai mult ori mai putin surprinzator, decat un mister de proportii.

O alta mare necunoscuta o reprezinta motorizarile disponibile, insa actualul Kamiq dispune de doua agregate turbo, ambele pe benzina - atat de un 1.0 in trei cilindri, cu 95 CP, cat si de un I4 de 1.498 de centimetri cubi, plus 150 de cai putere.

Skoda Kamiq Facelift - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2023