Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Volkswagen lanseaza o versiune mult imbunatatita

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Volkswagen lanseaza o versiune mult imbunatatita
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Volkswagen lanseaza o versiune mult imbunatatita
Distribuie pe Facebook

Nota de plata porneste de la 31.850 de euro - potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani si jumatate, prima generatie a masinii cunoscute sub numele de Volkswagen T-Roc Cabriolet a primit de curand, zilele acestea, un facelift major. Privita de la exterior spre interior, noua versiune a neobisnuitei decapotabile din Wolfsburg se remarca in special prin partea frontala complet redesenata, ce cuprinde inclusiv blocuri optice unite cu o banda iluminata de LED-uri, numeroase modificari fiind insa operate si la nivelul partii posterioare a caroseriei cu numai doua portiere in dotare, daca mai trebuia cumva precizat.

Volkswagen T-Roc Cabriolet Facelift

Volkswagen T-Roc Cabriolet Facelift

Volkswagen T-Roc Cabriolet Facelift

In cabina - departe de privirile curiosilor, specialistii departamentului de design au modificat vizibil meniul caracteristic plansei de bord, printre elemente ce propun o schimbare imposibil de trecut cu vederea regasindu-se si volanul multifunctional in trei spite, si display-ul destinat sistemului de infotainment, si comenzile climatizarii cu reglare automata, evident.

Disponibila deja la comanda - de doar cateva zile, si programata sa isi faca aparitia, in showroom-uri si pe strazi, incepand cu primavara anului 2022, aceeasi versiune mult imbunatatita a masinii cunoscute sub numele de Volkswagen T-Roc Cabriolet isi va intampina clientii alaturi de doua motorizari diferite, ambele pe benzina. Intr-o alta ordine de idei, marea batalie se va da intre un 1.0 TSI cu aproximativ 110 cai putere, caruia i se va opune, cu ghilimelele de rigoare, un propulsor 1.5 TSI de 150 de cai putere, confom unui comunicat de presa oferit de compania producatoare.

Totodata, neobisnuita decapotabila cu plafon din material textil mai are de anuntat si doua nivelul diferite de echipare, Style si R-Line pentru persoanele interesate, in mod direct, de subiectul respectiv, dar si un pret de pornire de circa 31.850 de euro - daca vine vorba, cumva, despre piata din Germania, asa cum reiese din materialul anterior mentionat, evident.

Volkswagen T-Roc Cabriolet Facelift

Volkswagen T-Roc Cabriolet Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Volkswagen T-Roc Cabriolet Facelift
mai multe