Masina germana e dorita de toata lumea. Anuntul facut de compania producatoare

Masina germana e dorita de toata lumea. Anuntul facut de compania producatoare
  • VW anunta productia exemplarului Touareg cu numarul un milion
  • SUV-ul german a debutat oficial in cursul anului 2002
  • Performanta va fi celebrata cu o editie speciala One Million
Distribuie pe Facebook

Sub capota versiunii de top se regaseste o motorizare V8 diesel, care ofera doua turbine mecanice, un compresor electric si 421 de cai putere.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de un deceniu si jumatate, chiar la inceputul anilor 2000, prima generatie a modelului Volkswagen Touareg s-a dovedit a fi o decizie extrem de buna si inteleapta pentru... portofelul companiei germane.

Astazi, alternativa mai ieftina a unor masini premium precum Audi Q7, BMW X5 si Mercedes GLE poate fi admirata la aproape fiecare coltisor de strada, dovada stand inclusiv cele un milion de exemplare comercializate pana la momentul de fata.

In cinstea acestei reusite, actuala generatie a modelului Volkswagen Touareg va fi oferita de oficialii companiei germane si intr-o editie speciala botezata sugestiv One Million, care vine cu numeroase detalii unice la nivel de interior si exterior.

Sub capota insa, propulsia va fi asigurata de o singura motorizarii, clientii masinii aniversare putand opta doar pentru motorizarea V6 TDI de trei litri si 286 de cai putere, care propune o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6.1 secunde.

Cat despre pretul de achizitie al noului Volkswagen Touareg One Million, modelul companiei germane va fi comercializat in schimbul unei sume de 80.880 de euro, o nota de plata cu peste 22.000 de euro mai mare comparativ cu versiunea de baza.

Totodata, editia care celebreaza 1.000.000 de exemplare ale SUV-ului lansat pe piata in urma cu mai bine de un deceniu si jumatate, chiar la inceputul anilor 2000, va fi cu numai 9.000 de euro mai ieftina decat modelul V8 diesel, cu 421 de cai.

VW Touareg One Milion

VW Touareg One Milion

VW Touareg One Milion

VW Touareg One Milion

VW Touareg One Milion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze VW Touareg One Milion
mai multe