Masina lansata pe piata in urma cu 60 de ani a primit o noua editie speciala. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina lansata pe piata in urma cu 60 de ani a primit o noua editie speciala. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina lansata pe piata in urma cu 60 de ani a primit o noua editie speciala
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o tapiterie realizata partial din piele, plus jante cu diametrul de 18 inch si o productie limitata la numai 740 de unitati.

Ultima jumatate a lunii iulie gazduieste debutul virtual al unei noi variante speciale in gama MINI. Botezata simplu, dar sugestiv Anniversary Edition, respectiva masina marcheaza 60 de ani de colaborare cu Familia Cooper.

Destinata modelelor Cooper, Cooper S si John Cooper Works, versiunea prezentata oficial la mijlocul acestei saptamani, chiar in cursul diminetii zilei de astazi, stie cum sa iasa in evidenta.

MINI Anniversary Edition

Privita de la exterior la interior, noua varianta Anniversary Edition dedicata gamei MINI Cooper se remarca numaidecat prin nuanta de verde sau negru de la nivelul caroseriei. Acompaniata de elemente albe si negre.

Seria vestilor bune continua, in cazul versiunii speciale, cu jante pe 18 inch, masina respectiva bucurandu-se si de un 74 pe portiere: numarul modelului care a castigat prima cursa pentru Cooper.

In cabina, noua varianta Anniversary Edition destinata actualelor Cooper, Cooper S si John Cooper Works de la MINI se traduce prin scaune cu suport lateral marit si o tapiterie realizata partial din piele. Plus detalii Piano Black.

Totodata, versiunea speciala anterior mentionata a mai pregatit si cateva accente de rosu, respectiva masina laudandu-se si cu semnaturile lui John, Mike si Charlie Cooper, printre altele.

Nota de plata nu ramane decat un mister, insa noua varianta Anniversary Edition dedicata gamei MINI Cooper va fi produsa si comercializata intr-un numar limitat. De numai 740 de unitati, dupa cum precizam si anterior.

MINI Anniversary Edition

MINI Anniversary Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze MINI Anniversary Edition
mai multe