Masina pe care BMW nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Are motor turbo de 204 cai si instalatie audio de la Harman Kardon

Masina pe care BMW nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Are motor turbo de 204 cai si instalatie audio de la Harman Kardon
  • Masina pe care BMW nu vrea s-o vanda nimanui din Europa
  • Are motor turbo de 204 cai si instalatie audio de la Harman Kardon
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc, printre altele, nici sistemul inteligent de tractiune integrala ori display-ul masiv, impartit in doua zone diferite de lucru.

Lansata pe piata in urma cu aproape un an, chiar la inceputul verii trecute, cea de-a treia generatie a celebrei compacte disponibile sub denumirea de BMW X1 se vinde - zilele acestea - in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o versiune cu ampatament marit, respectivul model impresionand in special - daca mai trebuia cumva precizat - prin lungimea de 4.616 milimetri.

Cu peste 110 milimetri mai lung comparativ cu varianta standard, meniul cu pricina continua - potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii - cu o capacitate de incarcare a portbagajului de pana la 1.700 de litri, plus doua motorizari pe benzina, persoanele dornice sa achizitioneze un astfel de exemplar urmand sa aiba de optat pentru un propulsor in doar trei cilindri, de 1.5 litri, cu numai 156 CP sau o unitate I4 de 1.998 de centimetri, proiectata pentru a livra o putere de 204 CP.

Asamblata in China si comercializata exclusiv pe piata respectiva, aceeasi reteta pe nume X1 Long va mai pune la dispozitia clientilor si o transmisie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, printre elementele disponibile - fie in standard, fie in mod optional - regasindu-se si sistemul inteligent de tractiune integrala. Alte detalii demne de mentionat includ - conform configuratorului local - faruri cu tehnologie LED, instrumente de bord digitale etc.

BMW X1 Long

BMW X1 Long

BMW X1 Long

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze BMW X1 Long
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Aprilie 2023