Masina pe care BMW nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Are o lungime de peste cinci metri si ofera pana la 380 CP

Masina pe care BMW nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Are o lungime de peste cinci metri si ofera pana la 380 CP
  • Masina pe care BMW nu vrea s-o vanda nimanui din Europa
  • Are o lungime de peste cinci metri si ofera pana la 380 CP
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o grila iluminata a radiatorului. Plus doua display-uri supradimensionate, incadrate intr-o rama cu aspect curbat.

Inceputul acestei toamne marcheaza debutul unui nou vehicul de la BMW - celebrul producator bavarez de automobile publicand, in cursul zilei de azi, primele detalii si fotografii oficiale ale impozantului X5 Li. Destinat exclusiv cumparatorilor din China, care vor avea de achitat echivalentul unei sume cuprinse intre 78.138 si 101.639 de euro, fara a pune la socoteala costul eventualelor optionale, respectivul autoturism masoara aproximativ 5.060 de milimetri in lungime, pe cand valoarea caracteristica ampatamentului urca pana la un generos 3.1 metri - precizeaza comunicatul pus la dispozitia presei.

BMW X5 Li

Acelasi model de lux se mai poate lauda - oarecum inutil de mentionat, si cu o larga varietate de echipamente premium, printre multiplele elemente demne de precizat numarandu-se inclusiv farurile Matrix LED, nuantele exterioare cu finisara mata, ori jantele pe 22 de inch, sculptate din aliaj usor. Din peisaj nu lipsesc nici scaunele cu functie de ventilatie, tapiteria confectionata din piele partial perforata, bancheta cu incalzire, instalatia audio de inalta fidelitate - semnata de specialistii marcii Harman Kardon, sistemul de climatizare cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii, plafonul imbracat in Alcantara de culoare gri, display-urile incadrate intr-o rama cu aspect curbat, grila iluminata a radiatorului.

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in perioada urmatoare de timp, proaspat anuntatul X5 Li isi va intampina cumparatorii in doua versiuni de motorizare, ambele disponibile in compania unui propulsor pe benzina. Intr-o alta ordine de idei, lista optiunilor pe care sefii diviziei chineze a legendarului constructor din Germania le-au pregatit debuteaza cu o varianta xDrive30 de numai 2.0 litri si 258 de cai putere - varful gamei luand forma unei configuratii xDrive40 de 2.998 de centimetri cubi, plus 381 CP, astfel rezultand un 0-100 de kilometri pe ora in doar 5.5 secunde.

BMW X5 Li

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze BMW X5 Li
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Septembrie 2023