Masina pe care Honda nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Are faruri cu LED si ceasuri de bord digitale

Masina pe care Honda nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Are faruri cu LED si ceasuri de bord digitale
  • Masina pe care Honda nu vrea s-o vanda nimanui din Europa
  • Are faruri cu LED si ceasuri de bord digitale
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un display central de dimensiuni generoase. Plus o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Inceputul lunii iunie marcheaza debutul unui nou autoturism de la Honda - celebrul producator japonez de automobile publicand, la finalul saptamanii trecute, primele fotografii si informatii oficiale ale modelului Inspire. Vandut exclusiv cumparatorilor de pe piata din China, respectivul vehicul masoara 4.979 de milimetri in lungime si se remarca in special prin design-ul impozant al partii frontale - acolo unde grila cu lamele verticale a radiatorului reprezinta principalul element de atractie.

Honda Inspire

Meniul specific departamentului exterior pluseaza cu o pereche de faruri dotate cu LED, un set de jante finisate in doua culori contrastante, diferite accente cromate si - totodata, blocuri optice posterioare cu tenta fumurie, pe cand tratamentul aplicat cabinei cuprinde inclusiv un display central supradimensionat. Cu precizarea ca din peisaj nu lipsesc, printre altele, nici ceasurile de bord digitale, scaunele echipate cu numeroase functii de confort, statia pentru incarcarea wireless a telefonului mobil ori instalatia de climatizare cu reglare automata - pe multiple zone, a temperaturii, daca mai trebuia cumva mentionat.

Pretul de pornire al gamei Inspire nu ramane - pentru moment, decat un mister de proportii, o alta mare necunoscuta constand in lista optiunilor caracteristice gamei de motorizari. Ce este drept, surse familiare cu situatia berlinei nipone dezvaluie ca viitorii clienti vor putea opta atat pentru o versiune pe benzina - cu un motor turbo de 1.5 litri sub capota, si pentru o varianta e:PHEV, aceasta urmand sa combine un propulsor aspirat de 2.0 litri, la randul lui pe benzina, cu o unitate electrica.

Honda Inspire

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Honda Inspire
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2023