Masina pe care nu o vrea nimeni are motor de BMW M5 si suspensie de Audi RS6

Masina pe care nu o vrea nimeni are motor de BMW M5 si suspensie de Audi RS6
  • Britanicii prezinta Horrific 40RR0R, masina de cosmar a fiecarui sofer
  • Propulsia modelului este asigurata de motorul V10 de pe BMW M5 E60
  • Transmisia provine de la Jeep Grand Cherokee, iar suspensia de la Audi RS6
Distribuie pe Facebook

Daca masina visurilor nu poate fi stabilita universal, fiecare dintre noi avand propriile gusturi, preferinte si opinii cu privire la detaliile care fac diferenta, pentru a decide cum arata un autoturism de cosmar nu ai nevoie decat de... exact, date statistice.

In urma unui amplu studiu realizat pe baza mai multor date, britanicii de la Warranty Direct au ajuns la concluzia ca motorul de BMW M5 reprezinta cea mai proasta alegere pentru propulsia masinii tale.

Chiar daca a fost premiata ani de-a lungul de juriul competitiei International Engine of the Year, iar performantele sale nu pot fi contestate, unitatea aspirata cu zece cilindri in V si capacitate de cinci litri are numeroase probleme de fiabilitate: aproximativ un sfert dintre exemplarele BMW M5 E60 comercializate au nevoie de reparatii la... motor.

Botezat Horrific 40RR0R, cosmarul pe patru roti al oricarui sofer se mai poate "lauda" si cu transmisia unui Jeep Grand Cherokee, in timp ce suspensia provine de la modelul de inalta performanta Audi RS6.

Cu probleme intalnite la trei din zece exemplare, monovolumul Mercedes R-Class se anunta donatorul perfect pentru sistemul electric, lista cu dotari ale masinii pe care nu si-o doreste absolut nimeni continuand cu franele de pe Fiat Multipla, aerul conditionat din echiparea modelului SEAT Alhambra si, nu in ultimul rand, cu directia Chrysler-ului 300C.

Apropo, am precizat oare ca acest Horrific 40RR0R inghite aproximativ 700 de euro lunar doar pentru reparatii? Vorbim de o simpla medie, bineinteles, rezolvarea anumitor probleme putand goli buzunarul clientului chiar si de... 45.000 de euro.

Pentru o mai buna vizualizare a situatiei, iata partile componente ale masinii-cosmar:

Marca si model Piesa Ani de fabricatie
BMW M5 Motor 2004 - 2011
Audi RS6 Axe si suspensie 2002 - 2011
Jeep Grand Cherokee Transmisie 2006 - prezent
Mercedes R-Class Sistem electric 2004 - prezent
Fiat Multipla Frane 1999 - 2005
SEAT Alhambra Aer conditionat 1996 - prezent
Chrysler 300C Directie 2005 - prezent
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Octombrie 2014