Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa a primit un facelift major. Cat costa versiunea mult imbunatatita

Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa a primit un facelift major. Cat costa versiunea mult imbunatatita
  • Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa a primit un facelift major
  • Cat costa versiunea mult imbunatatita
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus franare autonoma de urgenta.

Prezentata publicului larg inca de la sfarsitul verii anului 2021, cea mai recenta iteratie a masinii cunoscute sub numele de Volkswagen Jetta are, incepand chiar de astazi, si un pret de vanzare. Unul care porneste de la (o) suma de 20.195 de dolari, potrivit companiei producatoare.

Comercializata sub indicativul S, versiunea de baza cuprinde inclusiv faruri, stopuri si lumini de zi cu LED. Plus jante din aliaj pe 16 inch, instrumente de bord digitale si configurabile, sistem multimedia cu display central de 6.5 inch si franare autonoma de urgenta, printre altele.

Volkswagen Jetta Facelift

Disponibila de la 21.095 de dolari, varianta Sport se bucura si de un diferential XDS, dar si de diferite elemente exterioare finisate in negru si jante pe 17 inch. La care se adauga, de cealalta parte a portierelor, in interior, scaune cu suport lateral marit si un plafon de culoare neagra.

Oferta specifica celei mai noi iteratii a masinii vandute de Volkswagen sub numele de Jetta continua cu o versiune SE de minim 23.795 de dolari. Ce cuprinde inclusiv climatizare automata, plus tapiterie din piele sintetica, scaune incalzite, acces fara cheie si pornire de la buton.

Varianta SEL completeaza lista optiunilor diferite, respectiva reteta intampinandu-si clientii, in schimbul unui pret care porneste de la 27.795 de dolari, si alaturi de o trapa electrica, de un volan si bancheta incalzite, scaune ventilate, faruri adaptive cu LED, tapiterie din piele. S.a.m.d.

Fiecare versiune de echipare este insotita doar de un singur motor: un 1.5 TSI cu o putere maxima de 158 de cai. Inutil de precizat, fisa cu specificatii de ordin tehnice cuprinde inclusiv un sistem de tractiune fata, plus cutie manuala si / sau automata, cu dublu ambreiaj, de la caz la caz.

Volkswagen Jetta Facelift

Volkswagen Jetta Facelift

Volkswagen Jetta Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Volkswagen Jetta Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Noiembrie 2021