Mercedes a copiat Audi atunci cand a lansat acest model. Cu cat se vinde el pe piata din Romania

Mercedes a copiat Audi atunci cand a lansat acest model. Cu cat se vinde el pe piata din Romania
  • Noul E-Class All-Terrain porneste in Romania de la 61.725 euro
  • Automobilul german ofera in versiunea de baza un diesel de 2.0 litri
  • Clientii au la dispozitie inclusiv un diesel in sase cilindri
Distribuie pe Facebook

Mercedes a lansat la Paris, in toamna anului trecut, primul E-Class All-Terrain din istoria companiei. Inspirat din reteta modelului Audi A6 Allroad, automobilul marcii cu sediul in Stuttgart porneste de la 61.725 euro.

Primul Mercedes E-Class All-Terrain din istoria companiei a fost lansat public in toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Paris intre 1 si 16 octombrie.

Dupa cum precizam si la momentul respectiv, modelul companiei germane propune o reteta familiara, inspirata de Audi A6 Allroad, cu tractiune integrala, garda la sol marita si, totodata, ornamente exterioare din plastic negru.

La nivel de motorizari, break-ul inaltat al marcii din Stuttgart anunta doua diesel-uri supraalimentare, dintre care unul cu numai patru cilindri in linie, iar altul cu sase pistoane in V.

Mercedes E-Class All Terrain

Mercedes E-Class All Terrain

In ambele cazuri, valorile maxime - de 194 CP si 400 Nm sau 258 CP si 620 Nm, sunt livrate tuturor celor patru roti prin intermediul unei transmisii automate 9G-TRONIC oferita inca din echiparea standard.

Ca preturi, noul Mercedes E-Class All-Terrain porneste in Romania de la 61.725 euro si ofera in versiunea de baza E 220 d un motor de doi litri, care consuma 5.2 - 5.3 litri la 100 kilometri.

Acompaniata de un 3.0, varianta de top E 350 d este atat mai gurmanda, cat si mai performanta, in sensul ca fisa tehnica indica un consum mediu de 6.7 - 6.8 litri la 100 km si un sprint de la 0 la 100 kilometri pe ora in 6.2 secunde.

Exceptand tractiunea integrala 4Matic si cutia automata 9G-TRONIC, modelul companiei germane mai dispune in standard si de jante pe 19, blocuri optice cu tehnologie LED sau tapiterie din piele si stofa.

Fara niciun fel de cost suplimentar sunt oferite, de asemenea, si afisajul central de 12.3 inch, scaunele fata cu incalzire si reglare electrica, climatizarea automata ori suspensia pneumatica si camera pentru mersul cu spatele.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Mercedes E-Class All Terrain
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2017