Mercedes a ieftinit noul CLS cu aproape 8.000 de euro. Cat costa acum in Romania automobilul german

  • Mercedes lanseaza in Romania o noua versiune de baza a modelului CLS
  • Varianta 300 d porneste de la 63.772 euro si ofera un motor 2.0 de 245 CP
  • Este prima optiune din gama comercializata alaturi de tractiune spate
Distribuie pe Facebook

Proaspat introdus in oferta, modelul 300 d gazduieste in compartimentul motor un propulsor diesel cu numai patru cilindri, de doi litri si aproximativ 245 de cai putere. O cutie automata cu noua rapoarte si un sistem de tractiune spate sunt oferite in standard.

Inceputul lunii aprilie aduce un nou membru in familia CLS, relansata de Mercedes cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles din 2017. Comercializat sub indicativul 300 d, modelul in cauza este momentul singurul disponibil la pachet alaturi de un motor cu numai patru cilindri in linie si tractiune spate.

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la 63.772 de euro, cu aproximativ 8.000 de euro mai putin decat costul vechii versiuni de baza 350 d 4Matic. Ce este drept, clientii vor fi nevoiti sa se multumeasca de-aceasta data cu doar 245 de cai putere, livrati rotilor tot prin intermediul unei cutii automate cu noua rapoarte.

Ca performante, noul Mercedes CLS 300 d propune un sprint de la 0 la 100 km/h in aproximativ 6.4 secunde, plus o viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora. Consumul mediu de carburant este de numai 5.3 litri la 100 de kilometri, potrivit informatiilor publicate de oficialii companiei din Stuttgart.

La nivel de dotari, meniul standard include faruri LED High Performance, jante din aliaj cu diametrul pe 18 inch si tapiterie din stofa. Nu lipsesc din peisaj, de asemenea, nici consola centrala cu aspect piano negru, afisajul central cu diagonala de 12.3 inch ori instalatia de climatizare THERMATIC.

Asa cum ii sta bine unui automobil de ultima generatie, noul Mercedes CLS 300 d mai ofera - fara costuri suplimentare - si diferite sisteme active. Este vorba despre, despre asistent pentru limitarea vitezei, asistent activ la franare, asistent activ la parcare si chiar asistent activ pentru mentinerea benzii de rulare.

Noul Mercedes CLS - Imagini surprinse cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles din 2017:

Mercedes CLS - Poze reale

Mercedes CLS - Poze reale

Mercedes CLS - Poze reale

Mercedes CLS - Poze reale

Mercedes CLS - Poze reale

Mercedes CLS - Poze reale

Mercedes CLS - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mercedes CLS - Poze reale
mai multe