Mercedes a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Acesta este noul GLE Coupe!

Mercedes a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Acesta este noul GLE Coupe!
  • Mercedes publica primele imagini si detalii ale noului GLE Coupe
  • Concurentul modelului X6 de la BMW ofera pana la 457 de cai putere
  • Meniul estetic imprumuta diverse ingrediente de la versiunea normala
Distribuie pe Facebook

Printre motorizarile oferite de concurentul modelului X6 de la BMW se numara inclusiv un sistem de propulsie micro-hibrid, capabil sa livreze pana la 457 de cai putere si cel putin 520 de Nm.

Introdus pe piata in urma cu aproximativ patru ani si jumatate, primul SUV Coupe din istoria companiei Mercedes se innoieste complet in acest sfarsit de vara.

Mai precis, concurentul modelului X6 de la BMW a primit, chiar astazi, o generatie nou-nouta, care imprumuta de la versiunea normala nu doar cateva dintre detaliile vizuale, ci si o parte a gamei de motorizari.

Noul Mercedes GLE Coupe

Privit de la exterior spre interior, proaspat (re)lansatul Mercedes GLE Coupe se remarca prin diferite elemente angulare, plus doua display-uri supradimensionate.

Sub capota, concurentul modelului X6 de la BMW vine cu numai doua propulsoare diesel in sase cilindri, cel putin la momentul de fata, clientii avand de ales intre o varianta de 272 CP si una care ofera 330 de cai putere.

Acelasi Mercedes GLE Coupe de generatie a doua va mai fi comercializat initial si intr-o configuratie 53 AMG, echipata cu un sistem de propulsie micro-hibrid.

Pentru versiunea respectiva, concurentul modelului X6 de la BMW a pregatit un benzinar I6 de trei litri, cu turbina mecanica si compresor electric, care sa produca pana la 457 CP cu ajutorul unei functii numite EQ Boost.

Noul Mercedes GLE Coupe

Noul Mercedes GLE Coupe

Este si principalul motiv pentru care acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza doar 5.3 secunde, noul Mercedes GLE53 Coupe plusand cu o viteza de top de 250 km/h.

Din punctul de vedere al dimensiunilor, concurentul modelului X6 de la BMW anunta o lungime de 4.939 de milimetri, ceea ce inseamna ca a castigat 39 de milimetri la acest capitol comparativ cu generatia anterioara.

Totodata, noul Mercedes GLE Coupe este cu 20 de milimetri mai mare la nivel de ampatament, fata de original, astfel ca pasagerii se vor bucura de mai mult spatiu.

Noul Mercedes GLE Coupe

Noul Mercedes GLE Coupe

Noul Mercedes GLE Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (82) Poze Noul Mercedes GLE Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 August 2019