Mercedes a publicat acum toate informatiile oficiale. Este pentru prima oara cand nemtii ofera aceasta masina

Mercedes a publicat acum toate informatiile oficiale. Este pentru prima oara cand nemtii ofera aceasta masina
  • Mercedes publica primele imagini si detalii cu noul A-Class Sedan
  • Automobilul german concureaza versiunea in patru usi a lui Audi A3
  • Modelul de clasa compacta vine initial cu doua motorizari turbo
Distribuie pe Facebook

Vanzarile vor lua startul inainte de sfarsitul acestui an, clientii urmand a avea de ales intre doua motorizari turbo: un benzinar de 163 CP si un diesel cu 116 CP.

Adio, filme si fotografii spion! La revedere, informatii pe surse si materiale de tip teaser! Mercedes a publicat in urma cu doar cateva momente primele detalii si imagini oficiale ale mult anticipatului A-Class Sedan, model proiectat special de compania din Stuttgart pentru a lasa fara clienti... versiunea in patru portiere a actualului Audi A3, evident.

Construit pe aceeasi platforma cu tractiune fata precum varianta hatchback, noul automobil de clasa compacta al producatorului german iese in evidenta printr-un aspect estetic familiar, cu o parte frontala agresiv stilizata si blocuri optice angulare. Situatia se repeta in cazul interiorului, acolo unde punctul principal de atractie consta...

Mercedes A-Class Sedan

Mercedes A-Class Sedan

Mercedes A-Class Sedan

... in continuare in configuratia cu doua display-uri color, de pana la 10.25 inch fiecare, in partea superioara a plansei de bord. Volanul multifunctional in trei spite, imprumutat de la cea mai recenta generatie a limuzinei S-Class, va reusi sa starneasca la randul lui numeroase curiozitati, mai ales prin prisma numeroaselor butoane pe care inginerii le-au instalat.

Sub capota, dupa cum precizam inclusiv la inceputul acestui material, primul A-Class Sedan din istoria va fi oferit la momentul lansarii numai in doua versiuni de motorizare, germanii de la Mercedes optand pentru un A 200, respectiv un A 180 d. In libera traducere, clientii vor avea la dispozitie atat o unitate diesel, cat si un propulsor pe benzina.

Oficialii producatorului auto din Stuttgart mai anunta si ca ambele motoare vor fi insotite de cate o transmisie automata cu sapte rapoarte, de tip DCT. Cat despre valorile maxime disponibile, comunicatul de presa vorbeste despre 163 CP si 250 Nm in primul caz, in timp ce persoanele care vor alege varianta pe motorina vor primi undeva in jurul a 116 CP si 260 Nm.

Mercedes A-Class Sedan

Mercedes A-Class Sedan

Mercedes A-Class Sedan

Mercedes A-Class Sedan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze Mercedes A-Class Sedan
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2018