Mercedes anunta editia speciala C-Class 'Edition C'

Mercedes anunta editia speciala C-Class 'Edition C'
Dupa o cariera de aproximativ sase ani, timp in care a fost trecuta si printr-un facelift minor, actuala generatie a modelului Mercedes C-Class se pregateste sa-si ia ramas bun de la industria auto. Nu inainte insa de a sosi in showroom-urile constructorului german intr-o noua editie speciala, pe nume 'Edition C'.
Distribuie pe Facebook

Urmand a fi disponibila la vanzare atat intr-o versiune sedan, cat si intr-o varianta break, respectiv coupe, noua editie speciala Mercedes C-Class 'Edition C' se remarca printr-o serie de noutati vizuale, grila frontala usor revizuita, blocurile optice fata cu tenta fumurie si tips-urile cromate ale sistemului de evacuare fiind dintre cele mai reprezentative.

De asemenea, tot la nivel de exterior avem de mentionat si pachetul stilistic semnat AMG, plus jantele din aliaj pe 17 inci, lista cu imbunatatiri mutandu-se apoi la interior, acolo unde viitorii pasageri vor descoperi, printre altele, si volan cu design in trei spite, si scaune sport imbracate in tapiterie in doua culori, dar si cusaturi contrastante.

Cu ocazia lansarii acestei editii speciale - disponibila contra unei sume de 1.785 euro (cei care au optat pentru un exemplar din echiparea Avantgarde vor scoate din buzunar numai 1.011 euro), Mercedes mai anunta si introducerea in scena a modelului C220 CDI 4MATIC, ce ofera 170 cai putere, 400 Nm si sistem de tractiune integrala.

Mercedes C-Class 'Edition C'

Distribuie pe Facebook
mai multe